ماه رمضان بهترین زمان برای آراسته شدن به شخصیت قرآنی است
حجت الاسلام سید علیرضا تکیه ای در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان عنوان کرد: صحبت از رمضان، صحبت از ماه مبارکی است که پیش روی ما قرار دارد و همه کسانی که با بهره مندی از ماه رجب و شعبان که هر دو مقدمه ورود به ماه ضیافت الهی هستند توشه خود را برای ورود به این ماه مبارک برداشته و انتظار ورود به این ضیافت را کشیده اند.
وی افزود: پیامبر اسلام(ص) که قوی ترین و پرجاذبه ترین کلمات را فرموده اند، تأکید به استقبال از ماه رمضان داشته اند و تأکید کرده اند که ماه رمضان فرصت ویژه ای است که خداوند برای دستگیری از انسان قرار داده است.
رییس ستاد مرکزی اعتکاف تصریح کرد: همانطور که در خطبه شعبانیه که تعریف جامعی از ماه رمضان دارد، این ماه ماه برکت، رحمت و مغفرت نامیده شده است؛ ساعاتش بهترین ساعات، شبهایش بهترین شبها و روزهایش بهترین روزها هستند و نفس کشیدن و خوابیدن در آن نیز عبادت الهی محسوب می شود.
عضو مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه با بیان اهمیت توجه به این ماه خاطرنشان کرد: انسان باید تلاش کند تا قبل از ورود به این ماه در نهر رجب و شعبان خود را شست و شو دهد و آمرزیده وارد این ماه شود و دل و جان را برای حضور سر سفره پروردگار آماده و با خانه تکانی و جلای دل وارد این ماه مبارک شود.
وی اضافه کرد: وقتی خواب و نفس کشیدن در این ماه هم عبادت است یعنی باید از لحظه لحظه آن بهترین استفاده را برد و نفس کشیدن خود را با تسبیح خداوند انجام داد.
حجت الاسلام تکیه ای تأکید کرد: توجه به قرآن و انس با این کتاب آسمانی در ماهی که بهار قرآن و ماه نزول قرآن است باید در رأس کارها قرار گیرد که این موضوع از خواندن و ختم قرآن آغاز و به تفسیر و تدبر و تعقل در آن و نهایتاً به آراستن خود به آرایش قرآنی ختم می شود تا انسان به شخصیت قرآنی دست یابد.
قائم مقام تولیت مسجد مقدس جمکران ادامه داد: اگر به خوبی از ماه رمضان استفاده شده و از معارف قرآن که تفسیر و تأییدش با اهل بیت(ع) است بهره برده شود، این ماه آدم ساز است و انسان به عنوان اشرف مخلوقات در محضر قرآن می تواند به تعالی برسد و سیر رسول خدا(ص) که سیر صعودی به سمت خداوند است در ماه مبارک رمضان سریعتر بوده و رحمت خداوند سبب می شود تا صعود به قله کمال بیشتر باشد.
وی ابراز کرد: در این ماه رحمت آنقدر زیاد است که انسان می تواند با سرعت پیش رود و همانطور که قرآن می فرماید«و سارعوا إلی المغفرة» به سمت مغفرت گام بردارد و این رقابت در کمال که در «فاستبقوا الخیرات» معنا می یابد سبب می شود تا انسان به سمت کمال سبقت بگیرد.
حجت الاسلام تکیه ای در پایان خاطرنشان کرد: در انتهای این ماه باید از خداوند بخواهیم که ما را بیامرزد و مبادا آمرزیده نشده از این ماه خارج شویم و اگر نتوانستم بار خود را در ماه رمضان ببندم حداقل مرا از محرومین قرار نده و همانطور که امام صادق(ع) فرموده است اگر کسی در دریای رحمت رمضان آمرزیده نشود موجب تأسف است و باید تا ماه رمضان سال بعد صبر کند و یا در سرزمین عرفات بخشیده شود، ما نیز سعی کنیم حسن ورود، حسن انجام اعمال و حسن خروج از ماه مبارک رمضان را داشته باشیم./872/ت۳۰۲/ی