سیره امام هادی الگوی مدیریت و تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، خانم خدایی، استاد حوزه علمیه خواهران با اشاره به اینکه امام هادی(ع) در طول زندگی خود در صریا اقامت داشتند، گفت: صریا نام یک روستا و مزرعه است که امام کاظم(ع) آن را خریداری کرده و امام رضا(ع) و امام جواد(ع) آن را به محلی آباد از نظر کشاورزی تبدیل کرده بودند و امام هادی(ع) به همراه مادر خود پس از تولد در این مکان اقامت داشتند.
وی با بیان اینکه صریا تنها محل اقامت امام هادی(ع) نبود، افزود: امام هادی(ع) از درآمد این مزرعه و سایر فعالیت های کشاورزی خود به مسلمانان و به ویژه شیعیان قرض می دادند تا در پناه این قرض بتوانند کسب کار عزتمدانه و مستقلی را آغاز کرده و وضعیت اقتصادی آنها بهبود یابد.
استاد حوزه علمیه خوارهان تصریح کرد: وضعیت اقتصادی مردم برای امام هادی(ع) به حدی اهمیت داشت که حتی ایشان در زمانی که پولی برای کمک به فقرا نداشتند از اعتبار خود استفاده کرده و با استفاده از این اعتبار برای فقرا قرض می گرفتند تا کسب و کار اقتصادی شروع کنند.
خانم خدایی با تأکید براینکه متأسفانه در حال حاضر وضعیت بد اقتصادی و بیکاری گریبانگیر جامعه شده است، تصریح کرد: چه خوب است که دولتمردان و افراد صاحب ثروت از این روش امام هادی(ع) برای بهبود وضعیت اقتصادی استفاده کرده و زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی و تولید ملی را در کشور فراهم کنند.
وی با بیان اینکه امام هادی(ع) در زمینه فرهنگی نیز با انحرافات مقابله کرده و یک جریان فرهنگی بر گرفته از اسلام نبوی و علوی در جامعه راه اندازی کرده و یک شبکه گسترده برای ارتباط با شیعیان و مسلمانان با وجود اختناق دستگاه حکومتی ایجاد کردند، یادآور شد: بهترین میراث امام هادی(ع) برای جامعه اسلامی زیارت جامعه کبیره است که با این زیارت می توان روحیه امام شناسی و ولایتمداری را در جامعه زنده کرد./968/پ۲۰۳/ی