لزوم حفظ محور مساجد در حوزه تبلیغ دینی
![حسین تقی پور دیدار رییس تبلیغات اسلامی](/Original/1396/07/19/IMG17502722.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام حسین تقی پور، تولیت مدرسه علمیه امام حسین(ع) شهرستان بابل امروز در دیدار رییس اداره تبلیغات اسلامی و روحانیان منطقه گتاب بابل با اشاره به جایگاه و ظرفیت این منطقه به لحاظ تعداد بالایی روحانی و مبلغ دینی، گفت: بخش گتاب بابل یک منطقه ای با پیشنیه مذهبی و دینی است و تعداد بالای روحانی، طلبه و مبلغ دینی از ظرفیت بسیار بالای این منطقه حکایت دارد.
وی افزود: بخش گتاب بابل در حوزه امور فرهنگی و تبلیغ دینی به ویژه با استقرار یک مدرسه علمیه در این منطقه می تواند یک منطقه سرآمد تبدیل شود.
امام جمعه گتاب بر لزوم شناسایی ظرفیت ها و بهره گیری در این عرصه تاکید کرد و اظهار داشت: در حوزه تبلیغ باید سه ضلع دین، اخلاق و مردم داری توامان حفظ شود تا توفیق یک تبلیغ موثر حاصل گردد.
وی ادامه داد: یکی از عناصر مهم در عرصه تبلیغ شناخت زبان مخاطب و فن بیان موثر در جهت اثر گذاری بر روی جامعه هدف است.
حجت الاسلام تقی پور با اشاره به لزوم هم افزایی و همراهی میان حوزه علمیه و سازمان تبلیغات اسلامی، تصریح کرد: مساجد محور مهم تبلیغ دینی و پایگاه مهم اسلام محسوب می شود از این رو دشمنان در صدد تضعیف این مرکز مهم هستند.
وی ادامه داد: برپایی نمازجماعت در مساجد و حضور یک روحانی در هر منطقه ضروری ترین نیاز برای تبلیغ و ترویج فرهنگ دینی است اما متاسفانه در بسیاری از مساجد و محلات فاقد یک روحانی ثابت موثر است.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به بمیاران گسترده و پرحجم دشمنان علیه مبانی فکری و دینی در جامعه، تاکید کرد: طرح شبهات مختلف و گوناگون علیه مبانی دینی با استفاده از رسانه های نوین و به ویژه شبکه های اجتماعی از سوی دشمنان، ضرورت کار موثر و قوی را در حوزه تبلیغ بیش از گذشته دارای اهمیت می کند.
وی افزود: حذف محوریت مسجد ضربه سنگین و مهلکی برای جامعه اسلامی و دینی ما محسوب می شود از این رو باید با برنامه ریزی دقیق چالش ها و کاستی ها را پر کرد.
حجت الاسلام عبدالعلی علی تبار، رییس اداره تبلیغات اسلامی بابل نیز با اشاره به تعداد بالای تربیت طلبه و مبلغ دینی در مدارس علمیه شهرستان بابل، گفت: حوزه پشتوانه مهم برای نظام اسلامی با تربیت مبلغان دینی است و باید با هم افزایی و همکاری مشترک در حوزه تبلیغ دینی نیازهای جامعه را به امور دینی و معنوی تامین کنیم./۱۳۱۳/پ202/ب1