سختی های زندگی به سبب استفاده از لقمه حرام است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی میردامادی در سخنرانی شب گذشته که در مسجد الغفور خیابان سروش برگزار شد، گفت: انسانِ اسیر دنیا ممکن است هر جنایتی را مرتکب شود.
وی در ادامه تفسیر حکمت ۲۸۹ نهج البلاغه که امیرمؤمنان(ع) در آن ویژگی های عالی انسان را برمی شمارند، افزود: عزیز شدن دنیا نزد انسان قرب به گناه می آورد و هر اندازه دنیا در نظر انسان ذلیل باشد، آخرت گزینی او بهتر انجام می شود.
حجت الاسلام والمسلمین میردامادی خاطرنشان کرد: شخصی از امام سجاد(ع) پرسید چه کسی مقامش از دیگران بالاتر است، امام فرمودند، کسی که دنیا را برای خودش بزرگ نکند؛ اگر دنیا برای انسان وسیله رسیدن به آخرت باشد ایرادی ندارد ولی انسانِ اسیر دنیا ممکن است هر جنایتی را مرتکب شود.
امام جمعه موقت اصفهان ابراز کرد: کسانی که نان پیامبر(ص) را خورده بودند به دلیل این که هواپرستی، چشم و گوششان را کَر کرده بود، توانستند دختر عزیز پیامبر(ص) را با آن وضع دردناک به شهادت برسانند.
استاد اخلاق حوزه علمیه ادامه داد: بشر به جایی می رسد که برادری و خویشاوندی اش را فراموش می کند و حتی ممکن است همچون برادران حضرت یوسف(ع) از روی حسادت قصد کشتن برادرشان را داشته باشند.
وی اذعان کرد: دومین صفتی که امیرمؤمنان(ع) برای دوست صمیمی خودشان برمی شمارند، تسلط بر هوای شکم است؛ بسیاری از بیچارگی ها و سختی هایی که بشر در طول زندگی اش متحمل می شود به خاطر عدم توجه به لقمه ای است که می خورد؛ برخی نمی خواهند بفهمند که لقمه حرام چه اثرات مضری برای انسان دارد.
حجت الاسلام والمسلمین میردامادی با بیان این که شکم برای برخی از انسان ها در مقام سلطان قرار دارد، تصریح کرد: شکم در حالت امیر بودن به انسان دستور می دهد که چگونه و از چه چیزی استفاده کند؛ صفت بارز دیگر دوست صمیمی امیرمؤمنان(ع) این بوده است که هرگز خودش گرفتار حلال ها نیز نمی کند.
امام جمعه موقت اصفهان در پایان ابراز کرد: پیامبر(ص) در روایتی می فرمایند، اکثر امّت من به خاطر شهوت شکم و شهوت فرج به جهنم می روند./۸۶۷/پ203/ب1