۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۸
کد خبر: ۵۵۷۲۷۱
آیت الله مهدوی:

برخورداری از اسماء حسنی کمال پروردگار است

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که برخورداری از اسماء حُسنی نوعی کمال برای پروردگار محسوب می شود، گفت: هر کمالی مفید یک صفت است؛ خداوند متعال در سیر نزولی ذاتش تا به فعلیت رسیدن افعالش می تواند مَثَلی در بین انسان ها داشته باشد.
آیت الله مهدوی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی در جلسه تفسیر قرآن امروز که در مدرسه صدر بازار برگزار شد، گفت: خداوند کمال محض است.

وی در ادامه تفسیر سوره اسرا، آیه صد و دهم که می فرماید«قُلِ ادْعُوا اللَّهَ أَوِ ادْعُوا الرَّحْمَنَ أَیًّامَا تَدْعُوا فَلَهُ الأسْمَاءُ الْحُسْنَى وَلا تَجْهَرْ بِصَلاتِکَ وَلا تُخَافِتْ بِهَا وَابْتَغِ بَیْنَ ذَلِکَ سَبِیلاً» را تلاوت کرد و افزود: در شأن نزول این آیه گفته شده مسلمانان و پیامبر(ص) در نماز گاهی می فرمودند، یا الله و گاهی می فرمودند، یا رحمان و مشرکان از روی استهزاء می گفتند رحمان و الله نام دو بُت از بت های مسلمانان است، به همین سبب این آیه نازل شد و خطاب به مشرکان فرمود پیامبر(ص) و مسلمانان موحد هستند و همه اسماء حُسنی به خداوند اختصاص دارد.   

آیت الله مهدوی با بیان این که برخورداری از اسماء حُسنی نوعی کمال برای پروردگار محسوب می شود، اظهار کرد: هر کمالی مفید یک صفت است؛ خداوند متعال در سیر نزولی ذاتش تا به فعلیت رسیدن افعالش می تواند مَثَلی در بین انسان ها داشته باشد.  

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در تفسیر آیه صد و یازدهم سوره اسرا که می فرماید«وَقُلِ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی لَمْ یَتَّخِذْ وَلَدًا وَلَمْ یَکُنْ لَهُ شَرِیکٌ فِی الْمُلْکِ وَلَمْ یَکُنْ لَهُ وَلِیٌّ مِنَ الذُّلِّ وَکَبِّرْهُ تَکْبِیرًا» تبیین کرد: ابتدا و انتهای این سوره ستایش و حمد الهی است و این به معنای این است که خداوند ابتدا و انتهای همه چیز است؛ خداوند کمال محض است و انسان نقص پذیر است.

امام جمعه موقت اصفهان توضیح داد: خداوند وَلَد نمی گیرد و بدین واسطه کلام مسیحیان مردود می شود، هیچ کس و هیچ چیز شریک خداوند نیست و این مسأله مردود کننده ادعای مشرکان است و این آیه بیان می دارد خداوند برخلاف نظر ستاره پرستان برای اداره امور هیچ نیازی به کسی یا چیزی ندارد./867/پ۲۰۳/ب۲

ارسال نظرات