اخلاق و معنويت دو عامل مهم در برون رفت از مشكلات زندگي
![حجت الاسلام نجفی روحانی](/Original/1397/01/19/IMG11103554.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پايگاه اطلاع رساني حج، حجت الاسلام والمسلمين نجفي روحاني در همايش دانشجويي احلي من العسل به حيات طيبه اشاره كرد و كليد حل مشكلات زندگي را تقويت اخلاق و معنويت در زندگي دانست و سفر زيارتي كربلا را آرامش بخش زندگي عنوان كرد.
وي منشأ سفر زيارتي كربلا را جاذبه وكشش حسيني برشمرد و كربلا را فرصت مناسبي براي دستيابي به درسها و زيبايي هاي واقعه كربلا دانست و گفت: جريان عاشورا ميدان ظهور همه خوبي ها و زيبايي ها در لشگر حسيني و ميدان بروز تمام زشتي ها و جنايت ها در لشگر يزيديان بود.
مسئول دفتر نمايندگي بعثه مقام معظم رهبري در عراق جنايت هاي رژيم صهيونيستي را به جريان يزيدي تشبيه كرد و با انتقاد از سازمان هاي بين المللي كه در مقابل رژيم كودك كش اسراييل سكوت مي كنند اظهار داشت: دشمنان مي خواستند نور خدا را در كربلا خاموش كنند و هرگز نتواستند آن را از بين ببرند و پياده روي اربعين نمونه بارزي براي ماندگاري نور حسيني است.
وي با بيان اينكه انس با قرآن و تدبر در آن، خواندن نماز اول وقت و اهميت به دعا و نيايش از مؤلفه هاي فرهنگ حسيني است، دانشجويان را به تلاوت حداقل 50 آيه قرآن در روز سفارش كرد.
حجت الاسلام والمسلمين نجفي روحاني همچنين تلاش و اخلاص را لازمه موفقيت در زندگي دانست و تصريح كرد: براي زندگي سالم و شيرين سه مؤلفه دانش، بينش و پيمايش و رفتار درست لازم است.
وي با بيان اينكه فرهنگ حسيني مشكل گشاي افسردگي ها ونا آرامي ها و بداخلاقي هاي زندگي است، از دانشجويان خواست كه فرهنگ حسيني را سرلوحه زندگي خود قرار دهند زيرا بسياري از مشكلات با پول، رياست و مقام حل نمي شود بلكه عنايت حسيني است كه به زندگي آرامش مي بخشد./۱۳۳۰/د۱۰۳/ج