رهبر انقلاب با تمام وجود به انقلاب اسلامی و مردم خدمت می کنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، آیت الله نظری خادم الشریعه امروز در دیدار نمایندگان طلاب مازندرانی در حوزه علمیه قم با اشاره به این که خلقت، عبادت و سعادت سه مسأله مهم و مرتبط به هم است، گفت: خلقت مقدمه است که خداوند از عدم آفریده است.
وی با اشاره به این که عبادت واسطه فیض است که بشر توفیق پیدا می کند بر حسب شرایط و موانع به عبادت خداوند بپردازد، افزود: همه این ها احتیاج به خواستن و مطالبه کردن و بعد اطاعت دارد.
آیت الله نظری خادم الشریعه با بیان این که انسان باید ابتدا بندگی، خداخواهی و خداشناسی را بخواهد و بعد هم در جهت عمل به آن کوشش کند، خاطرنشان کرد: در امر خیر هر مقدار انسان نظر خیر داشته باشد به همان اندازه توفیق نصیب او خواهد شد.
استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه با اشاره به این که مسامحه در کار خیر موجب کم شدن عنایت خداوند می شود، تصریح کرد: اگر در این هفته یا ماه خیر به دست آوردیم این نشانه ای از توفیق الهی است در غیر این صورت عنایت به انسان کم شده است.
وی با بیان این که خداشناسی و خداپرستی جزء نخستین ها است، افزود: همه این ها توفیق می خواهد و توفیق هم بیشتر مربوط به عمل است قصد هم مهم است اما وقتی عمل شروع می شود برکاتی خواهد داشت.
آیت الله نظری خادم الشریعه با اشاره به این که بهترین توفیق این است که انسان از خداوند عمل به دین و وظیفه را بخواهد، بیان داشت: هر مقدار که انسان به خدا توجه پیدا کند توفیق خدا بیشتر خواهد شد.
استاد درس خارج حوزه علمیه با بیان این که انسان عالم و طالب دین باید با اراده کامل و توفیق الهی آنچه را که برای او خیر است در نظر بگیرد و خیر را هیچ وقت فراموش نکند، افزود: عمل خیر موجب توفیق می شود اگر انسان مورد دستگیری خدا قرار گرفت تمام خواهد شد.
وی با اشاره به این که همه خیررسانی و خیرگیری ها مربوط به اساس توحید است، تصریح کرد: باید در این جهت مهم از همه ظرفیت های موجود بهره گرفته شود.
آیت الله نظری خادم الشریعه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که در روایات بسیاری تعلیم و تعلم علم دین مورد توجه جدی قرار گرفته است، گفت: این که ملائکه برای طالبان علم دین پر و بال پهن می کنند نشان دهنده عظمت آموختن علم الهی است.
استاد درس خارج فقه و اصول حوزه با اشاره به این که در محیط وجود آنچه را در نظر می گیریم اول قصد، اعتقاد، عبادت، عمل، تکرار و اخلاص است، خاطرنشان کرد: درباره عظمت علم و بندگی که باید در زندگی برای انسان حاصل شود آنچه را که برای انسان لازم است توجه است.
وی از عقل و ادراک به عنوان عالی ترین سرمایه بشر یاد کرد و گفت: حرکت بشر موجب دیدن پیشرفت ها و تکامل می شود.
آیت الله نظری خادم الشریعه در ادامه سخنان خود با بیان این که مطالعه کردن، نماز شب خواندن، کمک کردن به دیگران و انفاق کردن اثرات مطلوبی در زندگی بشر دارد، افزود: باید در جهت پیشرفت علم دین، حقایق دین، روح انسانی و خدمت به بشر توفیق پیدا کنیم.
استاد درس خارج فقه و اصول حوزه در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک فرا رسیدن دهه غدیر گقت: غدیر یک موهبتی بود که خداوند به دنیای بشر عطا کرده است.
وی با بیان این که زندگی، حیات، پیشرفت، تکامل، عظمت و تحقیق در سایه غدیر به دست خواهد آمد، افزود: نظام و دستورات غدیر یک نظام جاودانه، عاقلانه، عالمانه و کامل است.
آیت الله نظری خادم الشریعه با اشاره به این که تکمیل خاتمیت با غدیر صورت گرفت، خاطرنشان کرد: امیرالمؤمنین در مقام نبوت نیست اما از نظر بسط خیر، پیشرفت، نگهداری و حفظ آن وجود ایشان بسیار اثرگذار بوده است.
استاد درس خارج فقه و اصول حوزه با بیان این که غدیر توفیقی برای جامعه شیعی است و باید از این موهبت ارزشمند بیشتر استفاده شود، افزود: توجه به امر غدیر واجب است و از کارهای مهم دنیای تدین، دیانت، عظمت و خداپرستی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی های رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و با بیان این که آشنایی بنده با ایشان به درس آقای میلانی باز می گردد، گفت: ایشان از همان ابتدا شخصیت بسیار محترم و با عظمتی بودند.
آیت الله نظری خادم الشریعه با بیان این که در حال حاضر نگهداری، حفظ و حراست هر چیزی که مایه خیر برای اسلام باشد لازم و ضروری است و چه خیری بهتر از ایشان، خاطرنشان کرد: قلم، قدم و فکر ایشان همواره در جهت خدمت به اسلام، انقلاب و مردم صرف شده است.
استاد درس خارج فقه و اصول حوزه از رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان شخصیتی خیر خواه یاد کرد و با بیان این که زندگانی ایشان نیز در کمال زهد و سادگی است، افزود: ایشان نشان داد که از نظر خدمت به دین و انقلاب هیچ گاه کوتاهی نمی کنند و این بزرگترین نعمت برای ما است که در این دوره یک شخصیت ممتاز و آماده برای نگهداری اساس دین، مذهب و پیشرفت انقلاب در جامعه اسلامی حضور دارند./۹۵۰/پ۲۰۳/ب۱