۱۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۹
کد خبر: ۵۸۱۸۳۶
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی خراسان جنوبی:

نظارت شرعی و بهداشتی در کشتارگاه‌های خراسان جنوبی انجام می‌شود

مسؤول نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی خراسان جنوبی با بیان اینکه در تمام کشتارگاه‌های سطح استان نظارت شرعی و بهداشتی انجام می‌شود، گفت: طهارت و معدوم‌سازی اجزای حرام از وظایف ناظران ذبح شرعی است.
دامپزشکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان جنوبی، حجت الاسلام علی حیدری، مسؤول نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی خراسان جنوبی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: دامپزشکی در کشور یکی از تاثیرگذارترین مجموعه‌ها است و یکی از وظایف عمده آن نیز رساندن غذای سالم و حلال به هم استانی‌ها است.

وی گفت: برای اینکه مردم از مواد غذایی سالم و حلال برخوردار شوند نظارت‌های بهداشتی و شرعی توسط سازمان دامپزشکی صورت می‌گیرد.

مسؤول نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی خراسان جنوبی افزود: در روایات آمده که این خون و گوشت نذری به خدا نمی‌رسد بلکه آنچه که به خدا می‌رسد نیت مردم است و اگر نیت درست باشد، نذری‌ها هم قبول می‌شود.

حجت الاسلام حیدری تصریح کرد: قانون نظارت ذبح شرعی و بهداشتی در کشتارگاه‌ها است و مردم اطمینان داشته باشند که تمام تلاش ناظران بهداشتی این است که مواد غذایی سالم را به دست مردم برسانند.

وی با بیان اینکه باید استفاده از غذای ناسالم اجتناب کرد، ادامه داد: یکی از اقدامات در کشتارگاه‌ها، معدوم‌سازی است و در صورت مشاهده اجزای حرام گوشت قربانی شده در بازار با متخلفان برخورد و افراد به مراجع قانونی معرفی می‌شوند.

مسؤول نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی خراسان جنوبی با بیان اینکه در تمام کشتارگاه‌های سطح استان نظارت شرعی و بهداشتی انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: طهارت و معدوم‌سازی اجزای حرام از وظایف ناظران ذبح شرعی است.

حجت الاسلام حیدری اظهار کرد: ناظران ذبح شرعی گزینش می‌شوند و در خصوص ذبح شرعی آموزش می‌بینند و تمام قصاب‌ها در شهرستان‌های استان طی جلساتی آموزش ذبح شرعی را دیدند.

وی افزود: هشدارهای بهداشتی و شرعی به قصاب‌ها داده می‌شود و گوشتی که از کشتارگاه‌ها به مراکز بسته‌بندی عرضه می‌شود به طور کامل شرعی و حلال است./9314/پ203/ب1

ارسال نظرات