دشمنان اسلام از تفرقه بین مسلمانان بهره برداری می کنند
![دشمنان اسلام از تفرقه بین مسلمانان بهره برداری می کنند](/files/fa/news/1399/8/8/337487_378.png)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام والمسلمین عبدخدایی، نماینده مجلس خبرگان رهبری امشب در حرم مطهر رضوی انبیا و امامان معصوم را الگویی برای بشر خواند و گفت: خداوند همراه با تعالیم خود الگوهایی برای انسان ها فرستاده است تا از راه و سیره آن ها تعلیم بگیرد.
وی افزود: پیامبر(ص) الگویی برای زهد و پارسایی، عبادت خدایی، رسالت و شهامت و اخلاق است، اخلاق پیامبر(ص) تا آن جا بود که زبانزد همه بود و خدا ایشان را می ستاید همچنین این حضرت از اختلاف و نفاق پرهیز می کردند؛ قرآن نیز خیلی به وحدت دستور می دهد و می فرماید:«وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا وَاذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ» و نیز می فرماید:«وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ».
حجت الاسلام والمسلمین عبدخدایی با اشاره به توهین کاریکاتوریست فرانسوی و به پیامبر و حمایت رییس جمهور این کشور از او، ابراز کرد: رییس جمهور فرانسه از کسی که به پاک ترین افراد تاریخ توهین می کند، حمایت می کند چون این ها دشمن اسلام هستند و می خواهند اسلام را از بین ببرند، می بینند که این اسلام و تعالیم قرآنی است که در مقابل آن ها ایستاده است پس می خواهند ایجاد نفاق و اختلاف کنند بنابراین ما باید به هوش و اهل وحدت باشیم.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با تأکید به حفظ وحدت بین مسلمانان در جهان، اظهار کرد: همه ما مسلمانان یک کعبه، یک قبله و یک پیامبر داریم و همه علاقه به اهل بیت داریم، توجه داشته باشیم که دشمن تراشی نکنیم که آمریکا و انگلیس خوشحال می شوند و منتظرند بین ما اختلاف باشد تا بهره برداری کنند./864/پ210/ب1