توانمندسازی بانوان و رفع مشکلات آنان در حوزه کسب و کار در اولویت قرار دارد
![توانمندسازی بانوان و رفع مشکلات آنان در حوزه کسب و کار در اولویت قرار دارد](/files/fa/news/1400/9/19/473778_490.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، انسیه خزعلی، ظهر امروز، در جمع بانوان شاغل شهرستان کوهدشت در مدرسه علمی فاطمه الزهرا(س) این شهرستان با گرامیداشت روز پرستار گفت: حضرت زینب(س) الگوی بانوان است.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر اینکه همگی باید از درس بگیریم و از فرصتها استفاده کنیم، افزود: شهید سردار سلیمانی با الگو گرفتن از نقش حضرت زینب(س) از فرصتها بهره بردند و در عصر حاضر حماسه آفرینی کردند.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات زنان در حوزه کسب و کار خاطرنشان کرد: دولت با تمام توان خود به میدان آمده تا مسائل و مشکلات استانهای مختلف پیگیری و برطرف شود.
خزعلی اظهار کرد: حل مشکلات بانوان لرستانی در حوزه های مختلف در اولویت قرار دارد و امید است با برطرف ساختن موانع و رفع مشکلات بتوان در کاهش آسیب های اجتماعی و توانمندسازی بانوان اقدام کنیم.
وی با بیان اینکه موانع موجود برای دریافت ضمانت و یا کسب مجوزهای کسبوکار بر سر راه زنان روستایی را رفع میکنیم، گفت: استان لرستان به عنوان پایلوت برای طرح راه اندازی کسب و کارهای پایدار خانوار محور انتخاب شده است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان کرد: حل مشکلات زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست و افزایش تسهیلات روستایی از دیگر مسائلی است که در اولویت برنامه ها قرار دارند./9451/پ210/