لزوم حرکت علمی منسجم برای از بین بردن عقب افتادگی علمی جهان اسلام
![لزوم حرکت علمی منسجم برای از بین بردن عقب افتادگی علمی جهان اسلام](/files/fa/news/1401/3/3/533550_159.jpg)
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله نوری همدانی پیش از ظهر امروز در دیدار محمد علی زلفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: شناخت زمان و آگاهی نسبت به جریان آن و گام بر داشتن بر اساس جریان های موجود در هر زمان برای هر انسان عاقل و اندیشمندی لازم و واجب است.
این مرجع تقلید با توصیف نقشه های دشمنان اسلام و جریان های استکباری در عقب نگهداشتن جوامع اسلامی افزود: وضعیت کنونی جهان اسلام حاصل کم کاری در علم آموزی و حرکت های علمی است و باید با حرکت علمی منسجم برای رهایی امت اسلامی از جهل و نادانی و از بین بردن عقب افتادگی علمی جهان اسلام تلاش کرد.
وی در ادامه با بیان اصطلاحات علوم مختلف بیان کرد: وجود این اصطلاحات در علوم مختلف نشان دهنده این است که ریشه تمام علوم از اسلام و حاصل تلاش دانشمندان و اندیشمندان مسلمان در علوم مختلف است. باید حقیقت اسلام و ابعاد مختلف اسلام را به جهانیان شناساند.
وی با مهم خواندن حمایت از محققان و پژوهشگران افزود: امیدواریم با اقدامات مناسب در این زمینه شاهد رشد علمی و نوآوری در زمینه های گوناگون علمی در کشور باشیم. تشویق اسلام به فراگرفتن علوم و اهمیت دادن به علم آموزان و پژوهشگران سبب پیدایش تمدن اسلامی گشت که در قرون گذشته دانشمندان بنامی چون ابوعلی سینا، خواجه نصیرالدین طوسی و... را به دنیا معرفی کرد و در آن روزگار مسلمانان در تمامی علوم پیشتاز و ممتاز بودند.
حضرت آیت الله نوری همدانی در پایان خاطر نشان کرد: نقش معنویت و ترویج آن در میان دانشجویان و اندیشمندان بسیار مهم است چرا که در اسلام علوم مختلف آمیخته با معنویت و توحید بوده است و نباید از این مهم غفلت نمود.