جشنواره بین المللی موسیقی نوای مهر در لرستان برگزار می شود
![جشنواره بین المللی موسیقی نوای مهر در لرستان برگزار می شود](/files/fa/news/1402/7/3/679031_500.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، حجت الاسلام هبت اله هاشمی، ظهر امروز، در جلسه هماهنگی جشنواره بین المللی موسیقی نوای مهر که با حضور معاونت عمرانی استانداری استان و مدیران دستگاه های اجرایی لرستان برگزار شد، گفت: جشنواره بین المللی موسیقی نوای مهر برای اولین بار در کشور و برای اولین بار نیز در استان برگزار می شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با اشاره به حضور 400 مهمان داخلی و 100 مهمان خارجی از کشورهای حوزه مقاومت، افزود: این جشنواره 11 مهر آغاز می شود و مراسم اختتامیه نیز 13 مهر ماه جاری در قلعه فلک الافلاک برگزار خواهد شد.
وی یادآور شد: 114 اثر با محوریت موسیقی در عرصه مقاومت از کل کشورهای دنیا و داخل کشور به دبیرخانه ارسال شده و داوری شدند.
حجت الاسلام هاشمی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره فرصتی مناسب برای معرفی استان و شهر خرم آباد است، گفت: در این راستا بخشی از برنامه ها در مکان ها گردشگری همچون قلعه فلک الافلاک پل شکسته و منار آجری برگزار می شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: برپایی نمایشگاه صنایع دستی در حاشیه برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره در قلعه فلک الافلاک فرصتی برای معرفی استان و به نمایش گذاشتن فرهنگ اصیل استان لرستان است.
گفتنی است، بحث اسکان مهمانان داخلی و خارجی، بحث خدمات و بهره مندی از نیروی خدماتی ادارات، بحث برق اضطراری، تبلیغات و فضاسازی لازم در شهر، همکاری راهنمایی و رانندگی در بحث جابجایی مهمانان و دیگر امکانات لازم برای برگزاری جشنواره مورد بحث قرار گرفت./9451/