اسرائیل؛ خط قرمز من است
رهبر انقلاب روز ۲۳ اردیبهشت ۱۳۷۹ فرمودند: «شما کجا دیدهاید کسی بتواند در غرب علیه صهیونیسم حرفی بزند؟». این موضعگیری به محکومیت یکی از افراد مشهور در حوزه سیاست و قلم فرانسه برمیگردد.
«روژه گارودی» عضو مجلس موسسان، مجلس ملی و مجلس سنای فرانسه در سمت استادی فلسفه دانشگاه «پواتیه» روز ۲۵ آذر ۱۳۷۷ محکوم شد. این استاد سیاست و فلسفه در سن ۸۵ سالگی به این نتیجه رسیده بود که هلوکاست، افسانهای بیش نیست و از قضا صهیونیستها (و نه یهودیان عادی جهان) ارتباطات حسنه با تشکیلات رژیم نازی در عصر هیتلری داشتند. دلایل و اسناد خود را نیز در قالب کتابی تحت عنوان «اسطوره های بنیادین سیاست اسرائیل» به رشته تحریر در آورد؛ اما تحمل نشد.
روژه گارودی: نویسنده «اسطوره های بنیادین سیاست اسرائیل»
کتاب این سیاستمدار فرانسوی نشان داد که فضای فکری نخبگان جهان نیز چندان نتوانسته افسانه زنده سوزی ۶ میلیون نفر را هضم کند و همین عدم باور بود که منجر به ترجمه کتاب به ۲۹ زبان دنیا شد. [1] نکته اینجاست که در فرانسه قانونی تحت عنوان «گیسو» وضع شده و هرگونه سوال درباره ماهیت هولوکاست را ممنوع کرده است.[2]
ماجرای گارودی امروز به انحای مختلف در کشورهای بلوک غرب در حال تکرار است. بیش از ۷۰ روز است که رژیم صهیونیستی دست به یک جنایت همهجانبه و نسلکشی وحشیانه علیه فلسطینیها زده است.
همین موضوع باعث افزایش اعتراضات بیسابقه در سطوح مختلف اجتماعی و افکار عمومی غرب شده است. اما در میان این اعتراضات، جلسه تفتیش عقاید کنگره آمریکا از روسای سه دانشگاه شهیر جهان یعنی «هاروارد»، «MIT» و «پنسیلوانیا» در روز ۱۶ آذر (پنجم دسامبر) بازتاب گستردهای پیدا کرد.
کنگره آمریکا تبدیل به اتاق بازجویی «کلاودین گی» رئیس دانشگاه هاروارد، «سالی کورنبلوت» رئیس «MIT» و «لیز مگیل» رئیس دانشگاه پنسیلوانیا شد. بهانه این جلسه، اعتراض دانشجویان به قتل عام غزه بود. اعضای کنگره این اعتراض را مساوی با «فراخوان نسل کشی یهودیان» گرفته بودند. در آخر نیز با تحکم خطاب به سه رئیس دانشگاه گفته شد که قانع نشدیم و استعفا بدهید!
اتاق بازجویی زنده در کنگره آمریکا
«الیز استفانیک» نماینده جمهوریخواه کنگره که فیلم بالا مسئول بازجویی از روسای دانشگاههای سهگانه بود، پس از استعفای «لیز مگیل» رئیس دانشگاه پنسیلوانیا نوشت: یکی رفت، دو تا ماند. این تنها آغاز پرداختن به پوسیدگی فراگیر یهودستیزی است که «معتبرترین» مؤسسات آموزش عالی ایالات متحده را نابود میکند!
«فواد ایزدی» استاد دانشگاه و کارشناس ارشد آمریکا در صفحه توئیتری خود فهرست بیش از ۸۰ استاد دانشگاه در آمریکا را منتشر کرد که به دلیل اظهار نظر سیاسی (عمدتاً پیرامون اسرائیل) اخراج شدهاند.
اخراج اساتید از دانشگاه آمریکا به تفکیک سال و دلیل اخراج ((عمدتاً پیرامون اسرائیل))
دانشگاه جرج واشینگتن نیز دانشجویان حامی فلسطین را به دلیل آنچه شعارهای ضد صهیونیستی نامید، تعلیق کرد. دستهای از دانشجویان هاروارد و کلمبیا نیز پیشنهادهای شغلی خود را از دست دادند. دلیل این اقدام، امضاء پای طوماری بود که اسرائیل را مسئول بحران غزه و فلسطین میدانستند.[3][4]
مضاف بر این، شبکه خبری MSNBC آمریکا سه تن از مجریان مسلمان خود نظیر «مهدی حسن» را در بحبوحه جنگ اسرائیل در غزه به حالت تعلیق از کار در آورد. [5] عدم تحمل صدای حمایت از فلسطین در حالی رخ میدهد که نظر نسل جوان آمریکا پیرامون پروژه اسرائیل دیگر نظیر نسلهای قبلی نیست.
نظرسنجی دانشگاه هاروارد نشان میدهد که بیش از نیمی از ۱۸ تا ۲۴ سالههای آمریکایی معتقدند که بحران غزه فقط با انحلال اسرائیل و سپردن فلسطین به فلسطینیها حل میشود. تقریباً ۷ نفر از هر ۱۰ آمریکایی جوان معتقد است که یهودیان «ظالم» هستند. [6]
نتیجه عجیب یک نظرسنجی در سنین ۱۸ تا ۲۴ سال آمریکا:
یهودیان ظالم هستند و اسرائیل باید منحل شود!
وضعیت اروپا نیز مشابه آمریکاست. شش خبرنگار BBC عربی صرفاً به سبب لایک کردن توییتهایی در همدلی با فلسطینیها از کار معلق شدهاند. مهرداد فرهمند از کادر سابق BBC فارسی در کانال خود نوشت: با دو تا از این شش همکار سال ها کار کرده ام و شهادت می دهم از بهترین های بی بی سی عربیاند: سالی نبیل (خانم باحجاب در گوشه پایین سمت راست) که سه سال و نیم در دفتر قاهره میزهایمان کنار هم بود و ندا عبدالصمد (گوشه پایین سمت چپ عکس) که بیش از هفت سال با او در یک دفتر کار کردم.
تعلیق خبرنگاران BBC عربی به دلیل لایک!
ماجرا به همین نقطه ختم نمیشود. «استیو بل» کاریکاتوریست روزنامه مشهور «گاردین» با بیش از ۴۰ سال سابقه به دلیل نقاشی «بنیامین نتانیاهو» اخراج شد. [7] این اخراج درحالی است که یک نشریه مشهور غربی، هتاکانهترین تصاویر را با توجیه آزادی بیان، علیه بزرگان اسلام و شخصیتهای سیاسی منتشر کرده است.
کاریکاتور سادهای که منجر به اخراج «بل» از گاردین شد!
«یون بلارا» وزیر حقوق اجتماعی اسپانیا و رهبر حزب جناح پودموس نیز از سوی نخست وزیر اسپانیا کنار گذاشته شد. علت عزل این بود که این سیاستمدار اسپانیایی درباره فجایع غزه نوشت: «شاهد یک نسل کشی زنده توسط اسرائیل در فلسطین هستیم و من نمیخواهم شریک جرم آن باشم.»
بلارا همچنین در ایکس نوشته بود: در یک قرن گذشته، وحشیگری فاشیسم در اروپا را شاهد بودیم. اجازه ندهید اتفاقی مشابه در فلسطین بیفتد. بیایید روابطمان را با اسرائیل قطع کنیم و این رژیم را به دیوان کیفری بینالملل ارجاع دهیم.[8][9]
«یون بلارا» وزیر حقوق اجتماعی اسپانیا برکنار شد| دلیل: انتقاد از جنایات اسرائیل
مجموعه این شواهد و آنچه در حوادث پسینی مربوط به عملیات طوفان الاقصی و جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیها رخ داد، محک خوبی برای ادعای آزادی بیان در غرب بود. رهبر انقلاب در همین رابطه فرمودند: «رسانههای متنوع است، اما بند ناف همه متصل به دستگاه سرمایه داری و سرمایهداران بزرگ آمریکاست که اکثریتشان در اختیار صهیونیستهاست. این معنی آزادی رسانه در آمریکا است؟! چرا به مردم دنیا دروغ میگویید.» ( ۲۷/۱۲/ ۱۳۸۰)