رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه:
تلاش بیشتر طلاب در شئون حوزوی حمایت بیشتری به همراه دارد
رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه گفت: طلبه ای که در شئون تحصیل، تدریس ،تحقیق و تبلیغ زحمت بیشتری بکشد از حمایت بیشتری برخوردار خواهد بود.
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی رئیس مرکزخدمات حوزه های علمیه امروز در نشست با طلاب حوزه علمیه امام صادق(ع) کرج، با قرائت آیه شریفه «لقد کان لکم فی رسول الله اسوه حسنه» ابراز داشت: رمز بیان اسامی پیامبران در قرآن معرفی الگو است زیرا انسان ذاتا الگو پذیر بوده و هر شخص در رفتار خودش از الگویی پیروی می کند؛ حتی وجود مبارک امام زمان(ع) نیز می فرماید: «ان لی فی ابنه رسول الله اسوه حسنه»، لذا طلابی که راه انبیا و علما را در پیش دارند، برای برپایی حوزه ای که بناست الگو باشد و الگو معرفی کند زحمات فراوانی را متحمل شوند.
وی در ادامه شاخصه های الگو را در سه مولفه: مباحث نظری، مباحث روحی و روانی، مباحث اخلاقی مطرح نمود و برای هر مولفه چند شاخص بیان کرد.
حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی به بیان شاخص های مؤلفه نظری از جمله علم آموزی، مخاطب شناسی آشنایی با زبان های رایج دنیا و مباحث علوم انسانی پرداخت و در مباحث روحی و روانی گفت: داشتن اخلاص، نصیحت و خیر خواهی، محبت و دلسوزی و خوشبین بودن از مهمترین این شاخص ها می باشد.
وی شاخص های مولفه مباحث اخلاقی را هماهنگی بین گفتار و عمل، شرح صدر و عفو و گذشت دانست و افزود: امیدواریم با رعایت این مولفه و شاخص ها و استعانت از خداوند متعال بتوانیم منشأ خیر برای خود و جامعه باشیم.
رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه در بخش دوم سخنان خود ضمن تبیین عملکرد مرکز و طرح هدفمندی خدمات اظهار داشت: طلبه ای که در شئون تحصیل، تدریس ،تحقیق و تبلیغ زحمت بیشتری بکشد از حمایت بیشتری برخوردار خواهد بود.
وی مأموریت مرکز خدمات را در عرصه های معیشت، درمان، قرض الحسنه و مسکن مطرح کرد و افزود: طلاب در حال تحصیل صاحب استعداد های بالایی هستند و قابلیت این را دارند که وقتی به سطح 4 حوزه برسند توان اداره زندگی خویش چه در قالب تدریس، پژوهش و یا امام یک مسجد و محل را داشته باشند. در همه اقدامات حمایتی باید شأن و جایگاه روحانی رعایت شود.
حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی در پایان با اشاره به اینکه یک روحانی که باید رهبر و پیشرو جامعه باشد همانطور که فارابی روحانیت را «سر،قلب و مغز مدینه فاضله» عنوان کرده است، خاطرنشان کرد: امتیاز بالای برخی طلاب در سامانه سخا، نشانه تلاش علمی آنها دانست.
گفتنی است، در پایان نشست حجت الاسلام والمسلمین میر محمدی به سوالات طلاب پاسخ گفت.
ارسال نظرات