دین میتواند در همه اضلاع نظام و حاکمیت برنامه و مدیریت داشته باشد
نماینده مردم ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، افزود: یکی از حسنها و وجه مشترک جدی مرحوم مدرس، مرحوم شیخ فضل الله نوری و حضرت امام راحل و رهبر معظم انقلاب مقام معظم رهبری در اسلام شناسی، اجتهاد، اعتقاد به آمیختگی دین و سیاست و پرهیز از سیاستهای فریبکارانه و دغل بازی برای رسیدن به هدف است و بر این باورند که دین میتواند در همه اضلاع نظام و حاکمیت برنامه و مدیریت داشته باشد.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار داشت: همه مسئولان نظام اعم از مجلس، دولت و قوه قضائیه باید آشنایی کامل با ضوابط دقیق، درست و اصول اسلامی داشته باشند، برای همین، نقش حوزههای علمیه یک نقش جدی و بارز خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی با اشاره به اهمیت مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، یادآور شد: ما معتقدیم که همه قوانین باید بر اساس موازین شرعی و اسلامی باشد، همه نمایندگان مجلس شورای اسلامی نمیتوانند مدرس باشند، این در زمان خود ایشان هم امکان پذیر نبود، بنابراین وجود مرکز تحقیقات اسلامی مجلس برای اسلامیت قوانین از ضروریات است.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه همه کمیسیونهای مجلس باید بعد اسلامیت مصوبات خود را تقویت کنند، گفت: همه کمیسیونهای تخصصی مجلس از فرهنگی گرفته تا آموزش، عمران، اقتصاد، امنیت ملی و سیاست خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، بهداشت و درمان باید بعد اسلامیت مصوبات خود را تقویت کنند و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس باید بتواند در همه کمیسیونهای تخصصی مجلس نماینده حضوری داشته باشد.
آقا تهرانی ادامه داد: اگر خدای ناکرده به همین مرکز تحقیقات اسلامی مجلس که حداقلیترین کار برای مطابقت قوانین با شریعت به صورت پیشینی است، توجه نکنیم و این مرکز نتواند جایگاه خود را در قانونگذاری پیدا کند پس تکلیف اسلامیت نظام چه میشود؟
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: جا دارد مرکز تحقیقات اسلامی مجلس به صورت قویتر از مرکز پژوهشهای مجلس وارد عرصه قانونگذاری شود و امید است با حضور نهاوندی که شخصیتی فعال، باسواد و محققق و تلاشگر هستند این وضعیت تحقق پیدا کند.