تعیین و تصویب اولویت های مهم فرهنگی شهر از رسالت های مهم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است
به گزارش خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد در دیدار با معاون حقوقی و امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وظیفه نظارتی این وزارتخانه به عنوان یکی از وظایف اصلی آن اظهار داشت: باید فرهنگ و ارشاد اسلامی متناسب با عنوان خود کار متنابهی انجام دهد و یکی از مهم ترین آنها در وهله اول نظارت بر سازمان اوقاف و امور خیریه است و باید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز بر ارگان های زیرمجموعه خود نظارت کند و از آنها کار بخواهد.
وی ضمن ابراز تأسف در خصوص عدم مشورت برخی از مدیران پیشین اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با امام جمعه گفت: در گذشته برخی از مدیران کل ارشاد و فرهنگ اسلامی در دوره مدیریت خود به عنوان دبیرجلسات شورای فرهنگ عمومی تنها دو جلسه از جلسات ماهیانه این شورا را تشکیل دادند.
نماینده ولی فقیه در استان هم چنین بکارگیری برخی افراد در وزارتخانه هایی که توان انجام و اجرای مسئولیت آن را ندارند نادرست و آسیب زا دانست و عنوان کرد: در ذهن ما نباید آمریکا کدخدا باشد و برای خوش آمد غرب کار کنیم هم چنان که قرآن کریم نیز می فرماید:" يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَىٰ أَوْلِيَاءَ ۘ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۚ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ ".
عضو خبرگان رهبری با تاکید بر مسئولیت نظارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: اگر نام اسلامی روی آن قرار داده اید باید در همه کارها نمونه باشید، به ویژه آن که باید اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامی پیگیر برگزاری هر ماه جلسات شورای فرهنگ عمومی باشد و اولویت های مهم فرهنگی شهر را مشخص کرده تا در شورا تصویب شود.
وی خاطر نشان کرد: باید اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی توجه بیشتر به مساجد و به ویژه نظارت بر سازمان اوقاف داشته باشد و گزارش آن را ارائه کند.
در ابتدای این دیداردکترمحمدی معاون حقوقی و امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد با اشاره به سیاست های کلی این وزارتخانه در دوره جدید اظهار داشت: در سیاست های کلی که وزیر به مجلس ارائه نموده است معتقد هستیم تنها مقوله ای که نباید با آن سیاسی برخورد کرد موضوع هنر است.
وی افزود: ابلاغی که به مدیران کل در این دوره داده می شود 10 پیوست دارد و در بند 10 آن آمده است که مدیرکل ارشاد و فرهنگ اسلامی هر استان به عنوان مدیر فرهنگی ارشد استان محسوب شده و توصیه به طرف مشورت قرار دادن آن می شود.
دکتر محمدی خاطرنشان کرد: در هر استان چندین اداره کل زیر مجموعه وزارتخانه داریم و باید این مدیران کل با یکدیگر هم افزایی و شورای هماهنگی داشته باشند تا بتوانند مدیریت فرهنگی استان را پیش ببرند./1304/