۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹
کد خبر: ۷۷۸۷۱۸
آیت الله حسینی بوشهری:

به حضور مبلغان خواهر در عرصه تبلیغ نیاز داریم

به حضور مبلغان خواهر در عرصه تبلیغ نیاز داریم
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه موفقیت‌های حوزه علمیه خواهران از نعمت‌های الهی است، تصریح کرد: امروز به حضور خواهران عالمه و فاضله در عرصه تبلیغ نیاز داریم، چرا که در این شرایط، حضور مبلغان خواهر در مجامع خواهران بسیار تأثیرگذار است.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علیمه قم در دیدار مدیر حوزه علمیه خواهران با اشاره به برکات حوزه علمیه خواهران ابراز داشت: سابقه حوزه علمیه خواهران منحصر به بعد از انقلاب نیست، اما گسترش و رشد آن مربوط به بعد از انقلاب است.

موفقیت‌های حوزه علمیه خواهران از نعمت‌های الهی است

وی افزود: موفقیت‌های حوزه علمیه خواهران در بُعد آموزشی، پژوهشی، حضور در مجامع علمی و عرصه تبلیغ، از نعمت‌های الهی است؛ البته درست است که مشکلات وجود دارد، اما اگر نسبت به داشته‌هایمان شاکر باشیم، خداوند کمک می‌کند تا مشکلات از بین بروند «لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ».

امام جمعه قم با بیان اینکه همانطور که مقام معظم رهبری توصیه کردند باید قله و آرمان‌های بلند در نظر داشت، خاطر نشان کرد: قله‌ای که باید در نظر داشته باشید، چهره‌های برجسته‌ای هستند که نام، آثار و فعالیت‌های آنان وجود دارد.

وی خطاب به مسئولین حوزه علمیه خواهران بیان داشت: اگر می‌بینید که آیین نامه‌ها و برنامه‌ها نیاز به اصلاح دارند، این مشکل را رفع کنید و نسبت به برنامه درسی موجود نیز ارزیابی انجام دهید و اگر مشکلاتی وجود دارد اصلاح کنید.

لزوم سرمایه گذاری بر مسائل تهذیبی

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر لزوم سرمایه گذاری بر مسائل تهذیبی، از حضرت زهرا سلام الله علیها ، حضرت زینب و حضرت خدیجه به عنوان بانوانی یاد کرد که در اوج قله انسانیت قرار دارند و ادامه داد: یک مدرسه خاص در قم تأسیس کنید و تعدادی از بانوان را از سراسر کشور شناسایی کنید و روی آن‌ها سرمایه گذاری جدی انجام دهید و امکانات و امتیازاتی نیز برای آن‌ها در نظر بگیرید و این‌ها را به عنوان چهره‌های برجسته حوزه علمیه خواهران معرفی کنید.

به حضور مبلغان خواهر در عرصه تبلیغ نیاز داریم

وی خاطر نشان ساخت: امروز به حضور خواهران عالمه و فاضله در عرصه تبلیغ نیاز داریم، چرا که در این شرایط، حضور مبلغان خواهر در مجامع خواهران چه دانشگاهی، چه آموزش و پرورش و چه سایر مجامع مردمی بسیار تأثیرگذار است.

تقدیر از تلاش‌های مرحوم آیت الله شرعی در شکل دهی به حوزه علمیه خواهران

وی در بخش پایانی سخنان خود با تقدیر از تلاش‌های مرحوم آیت الله محمدعلی شرعی عضو فقید جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در شکل دهی به حوزه علمیه خواهران، این حوزه علمیه را مایه خوشحالی و آبروی نظام توصیف کرد.

شایان ذکر است در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل، مدیر حوزه علمیه خواهران، گزارشی از چالش‌ها و آسیب‌های پیش روی حوزه علمیه خواهران ارائه کرد.

معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه خواهران نیز در این جلسه، گزارشی از عملکرد، برنامه‌ها و مشکلات پیش روی خود ارائه کردند.

ارسال نظرات