۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۹
کد خبر: ۷۷۹۱۶۶

رقابت حدود ۱۵۰۰ نفر در آزمون ورودی سطح ۳ و ۴ جامعه الزهرا

رقابت حدود ۱۵۰۰ نفر در آزمون ورودی سطح ۳ و ۴ جامعه الزهرا
آزمون ورودی سطح ۳ و ۴ در جامعه الزهرا(س) و ۲۲ مرکز استان به صورت حضوری برگزار شد.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، آزمون ورودی سطح ۳ و ۴ صبح امروز در جامعه الزهرا علیها السلام و ۲۲ مرکز استان با حضور حدود ۱۵۰۰ داوطلب برگزار شد.

در این آزمون حدود ۱۲۰۰ نفر طلبه ایرانی و غیرایرانی برای ورود به ۱۳ رشته علمی سطح ۳  به رقابت پرداختند.

تاریخ اسلام، تاریخ و سیره اهل بیت علیهم السلام، تبلیغ با گرایش حج، تربیت دینی کودک و نوجوان، مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی، مدیریت آموزشی، تفسیر و علوم قرآن، فقه و اصول، فلسفه اسلامی، کلام اسلامی، زبان و ادبیات عربی، مطالعات اسلامی زن و خانواده و علوم و معارف حدیث شیعه از رشته های ارائه شده در مقطع سطح ۳ است.

همچنین حدود ۳۰۰ نفر برای ورود به مقطع سطح ۴ در آزمون تستی و تشریحی این مقطع شرکت کردند.

ادبیات عربی، تاریخ و سیره پیامبر اعظم(ص)، تفسیر تطبیقی، علوم و معارف قرآن، فقه خانواده، فلسفه تعلیم و تربیت تطبیقی، کلام اسلامی، حکمت متعالیه و مطالعات اسلامی ـ اجتماعی خانواده رشته های ارائه شده در سطح ۴ است.

گفتنی است، نتایج آزمون کتبی نیمه دوم اردیبهشت ماه اعلام می شود و از پذیرفته شدگان برای مصاحبه علمی دعوت می شود.

شایان ذکر است، آزمون سطح ۲ و بازپذیری نیز روز گذشته به صورت برخط با حضور بیش از ۲۴۰۰ نفر برگزار شد.

ارسال نظرات