۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
کد خبر: ۷۷۹۷۱۱

تأکید بر برگزاری باشکوه سالگرد شهدای خدمت در آذربایجان شرقی

تأکید بر برگزاری باشکوه سالگرد شهدای خدمت در آذربایجان شرقی
آذربایجان شرقی- رئیس کمیته هماهنگی مراسم سالگرد شهدای خدمت با اشاره به محبوبیت کم‌نظیر شهدای خدمت، بر لزوم برگزاری برنامه‌های فاخر، مردمی و تأثیرگذار در بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی،دکتر امیرعبداللهیان،آیت‌الله آل‌هاشم ودکتر رحمتی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا از تبریز، محمدزاده، رئیس کمیته هماهنگی مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در جلسه برنامه‌ریزی این رویداد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، اظهار داشت: نخستین سالگرد شهادت رئیس‌جمهور مردمی، آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و همراهان وفادارش از جمله دکتر حسین امیرعبداللهیان، آیت‌الله محمدعلی آل‌هاشم و دکتر مالک رحمتی، فرصت مهمی برای بازخوانی سیره اخلاقی، مدیریتی و مردمی این بزرگان است.

وی با اشاره به جایگاه ویژه این شخصیت‌ها در قلب ملت ایران گفت: محبوبیت این شهیدان ناشی از التزام عملی آنان به اخلاق، خدمت بی‌منت به مردم و رویکردهای تحول‌خواهانه در مدیریت کشور بود که باید به‌درستی تبیین و ترویج شود.

محمدزاده با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی هدفمند در برگزاری این مراسم خاطرنشان کرد: بزرگداشت این شهدا باید هم از نظر محتوا و هم از نظر پوشش اجتماعی و رسانه‌ای، در سطحی باشکوه و در خور شأن این عزیزان برگزار شود.

وی تصریح کرد: تلاش ما بر این است که برنامه‌های سالگرد، نه‌تنها یک یادمان صرف، بلکه الگوسازی اجتماعی و فرهنگی از سبک زندگی و نگاه مردمی این شخصیت‌ها باشد. باید خاطره آنان را به سرمایه‌ای ماندگار برای نسل‌های آینده تبدیل کنیم.

رئیس کمیته هماهنگی همچنین با اشاره به اینکه وجهه مردمی شهدای خدمت یکی از سرمایه‌های فرهنگی استان است، گفت: باید در اجرای برنامه‌ها، این بعد مهم از شخصیت آن‌ها برجسته شود و به‌طور خاص برای نسل جوان تبیین گردد.

وی در پایان بر لزوم مشارکت همه‌جانبه نهادها، رسانه‌ها و گروه‌های مردمی برای اجرای گسترده، منسجم و اثرگذار این مراسم تأکید کرد.

وحید نستوهی
ارسال نظرات