۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳
کد خبر: ۷۷۹۸۸۸

گزارشی از بازدید میدانی نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان از حادثه اسکله شهید رجایی

گزارشی از بازدید میدانی نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان از حادثه اسکله شهید رجایی
هرمزگان- حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده، به همراه مدیرکل بازرسی استان، به صورت میدانی از محل حادثه اسکله شهید رجایی بازدید کرد و در ادامه به دیدار مصدومان حادثه رفت.

به گزارش خبرنگار سرویس استان های خبرگزاری رسا، در پی وقوع آتش‌سوزی در یکی از محوطه‌های بندر شهید رجایی بندرعباس، حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده، صبح امروز به همراه مدیرکل بازرسی استان، به صورت میدانی از محل حادثه بازدید کرد و در جریان آخرین اقدامات صورت‌گرفته برای مهار آتش و مدیریت بحران قرار گرفت.

شرایط عادی باید هر چه زودتر به بندر بازگردد

حجت الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده در این بازدید ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای عملیاتی، امدادی و مدیریتی حاضر در صحنه، با تأکید بر اهمیت حیاتی بندر شهید رجایی در اقتصاد ملی، اظهار داشت: این بندر، شریان اصلی تجارت کشور است و نباید اجازه دهیم کوچک‌ترین اختلالی در روند خدمات‌دهی آن به کشور وارد شود. همه دستگاه‌ها موظف‌اند با تمام توان، شرایط را به حالت عادی بازگردانند و روند فعالیت‌های بندر تداوم یابد.

وی با اشاره به ابعاد اقتصادی این بندر استراتژیک، افزود: وظیفه همه ماست که در چنین شرایطی، در کنار مردم و مجموعه‌های خدمت‌رسان باشیم و با مدیریت صحیح، از بروز نگرانی‌های عمومی جلوگیری کنیم.

رسانه‌ها خط مقدم جبهه جنگ روانی هستند

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، به نقش اثرگذار رسانه‌ها در شرایط بحرانی اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها خط مقدم جبهه جنگ روانی هستند و در شرایطی که دشمنان کشور همواره به دنبال سوءاستفاده از هر حادثه‌ای برای ایجاد التهاب و نگرانی در جامعه‌اند، رسالت رسانه‌های داخلی بیش از پیش سنگین است.

وی با بیان اینکه انتشار اخبار دقیق، به‌موقع و شفاف از سوی رسانه‌های داخلی می‌تواند سپری در برابر بزرگ‌نمایی‌ها و فضاسازی‌های رسانه‌های معاند باشد، تأکید کرد: مردم باید بدانند که اوضاع تحت کنترل است و نیروهای امدادی و مدیریتی با تمام توان در حال رفع بحران هستند. این وظیفه رسانه‌هاست که این پیام را به‌درستی به جامعه منتقل کنند و اجازه ندهند دشمن با بهره‌برداری روانی، فضای عمومی کشور را ملتهب کند.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده ضمن توصیه به رسانه‌های استان و کشور برای انتشار اخبار امیدبخش و مستند از تلاش‌های نیروهای عملیاتی، گفت: در شرایطی که دشمن به دنبال ناامید کردن مردم است، روایت درست و واقع‌گرایانه رسانه‌ها می‌تواند نشاط و اعتماد عمومی را حفظ کند و مانع از تحقق اهداف جنگ روانی دشمن شود.

عیادت از مصدومان حادثه بندر در بیمارستان

حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده، در ادامه بازدیدهای میدانی خود از حادثه آتش‌سوزی اخیر در بندر شهید رجایی، ظهر امروز با حضور در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس از مصدومان این حادثه عیادت و دلجویی کرد.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان ضمن گفت‌وگو با مجروحان و خانواده‌های آنان، در جریان روند درمانی و رسیدگی به آسیب‌دیدگان قرار گرفت و از کادر درمانی بیمارستان به‌ویژه پزشکان و پرستاران فعال در بخش‌های مرتبط با حادثه قدردانی کرد.

اولویت اول سلامتی همه آسیب دیدگان است

حجت الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده در این بازدید با تأکید بر ضرورت تأمین بهترین امکانات درمانی برای مجروحان گفت: سلامتی این عزیزان که در خط مقدم خدمات‌رسانی به کشور قرار دارند، برای ما اولویت دارد و همه دستگاه‌های مسئول باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن، بهترین خدمات درمانی را به آنان ارائه دهند.

وی افزود: حضور بنده در این بیمارستان به نمایندگی از مردم هرمزگان و حاکمیت، نشانه‌ای از همراهی و حمایت از این عزیزان است و امیدوارم با دعای خیر مردم، هر چه سریع‌تر بهبود یابند و به آغوش خانواده‌هایشان بازگردند.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان همچنین از مسئولان حوزه سلامت استان خواست با حساسیت ویژه، روند درمانی آسیب‌دیدگان را تا بهبودی کامل آنان پیگیری کنند و اظهار داشت: ایثار و از خودگذشتگی نیروهای عملیاتی، درمانی و امدادی در این حادثه، شایسته قدردانی و حمایت همه‌جانبه است.

در این بازدید، جمعی از مسئولان بیمارستان شهید محمدی، گزارشی از وضعیت درمانی مصدومان ارائه کردند و اطمینان دادند که تمامی اقدامات لازم برای بهبود شرایط بیماران در حال انجام است.

ارسال نظرات