۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۹
کد خبر: ۷۸۰۷۶۰

فوت ۱۰۲ نفر بر اثر غرق‌شدگی/ دریاها بیشترین محل غرق‌شدن

فوت ۱۰۲ نفر بر اثر غرق‌شدگی/ دریاها بیشترین محل غرق‌شدن
سازمان اورژانس کشور اعلام کرد که در ۵۰ روز اول سال جاری ۱۵۴ نفر از هموطنان دچار غرق‌شدگی شده‌اند که از این تعداد ۵۲ نفر مصدوم شده و ۱۰۲ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

سازمان اورژانس کشور اعلام کرد که در 50 روز اول سال جاری 154 نفر از هموطنان دچار غرق‌شدگی شده‌اند که از این تعداد 52 نفر مصدوم شده و 102 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

براساس گزارش این سازمان، بوشهر، فارس و تهران در صدر استان‌های با بیشترین موارد غرق‌شدگی قرار دارند. کم‌سن‌ترین غریق، یک دختربچه 6 ماهه بوده که در محل حادثه فوت کرده و مسن‌ترین غریق نیز آقایی 91 ساله بوده است. 

سازمان اورژانس کشور اعلام کرد که بیشترین محل غرق‌شدگی در دریا، استخرهای شنا، رودخانه‌ها و استخرهای کشاورزی بوده است؛ سد، کانال آب و دریاچه‌های طبیعی از دیگر محل‌هایی بوده‌اند که بیشترین غرق‌شدگی در آن‌ها رخ داده است.

منبع: تسنیم
برچسب ها: غرق شدن فوت دریا
ارسال نظرات