۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۸
کد خبر: ۷۸۱۶۳۶

سرمایه‌گذاری ۷۰ همتی شهرداری مشهد

سرمایه‌گذاری ۷۰ همتی شهرداری مشهد
خراسان رضوی- معاونت اقتصادی شهرداری مشهد از فرصت‌های سرمایه‌گذاری ۷۰ همتی در پروژ‌های شهرداری مشهد در نمایشگاه بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی همراه با تفاهم‌نامه و جلسات شهرداران کلان شهر‌ها خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان رضوی، محمد هادی محمدی مقدم، معاون اقتصادی شهردار مشهد پیرامون نمایشگاه بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی گفت: اواخر دهه ۸۰ اقداماتی در شهرداری انجام گرفت که منجر به شکل‌گیری معاونت اقتصادی شهرداری مشهد شد. در دهه ۹۰ وارد پروژه‌های ساختاری شدیم و در سال‌های ۹۷ و ۹۸، نمایشگاه‌هایی که مبتنی بر ابلاغ‌های اجرایی در کوهسنگی برگزار کردیم.
 
وی افزود: سال گذشته‌ ما تصمیم داشتیم نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری را برگزار کنیم، اما با توجه به سانحه هوایی ریاست جمهوری انجام نگرفت. امسال پس از مشورت با شهردار، بهترین زمان برگزاری را همزمان با نمایشگاه بورس و بیمه انتخاب شد. در این نمایشگاه شرکای مالی ما حضور دارند و امیدواریم تا بتوانیم همکاری در زمینه‌های مختلف شکل بگیرد. در این نمایشگاه، شرکت‌ها و سرمایه‌گذارانی که با شهرداری قرارداد دارند نیز حضور خواهند یافت تا فرصتی برای عرضه محصولات و خدمات خود داشته باشند. برگزاری این نمایشگاه همزمان با رویدادهای اقتصادی و حضور صندوق‌ها و بانک‌های کشور، فرصت بسیار خوبی برای توسعه سرمایه‌گذاری و همکاری‌های مشترک خواهد بود.
 
معاون اقتصادی شهرداری مشهد با اشاره به همکاری دوره ششم مدیریت شهری عنوان کرد: در دوره ششم شورای شهر، ۶۱ مصوبه از شورای شهر مشهد دریافت کردیم و با حمایت شهردار هر لایحه‌ای که به شورای شهر ارسال شد پاسخ داده شده است. اگر حمایت مدیریت شهری نبود، تحقق اوراق مالی امکان‌پذیر نمی‌شد. زیرا بخش عمده‌ای از اوراق مشارکت شهرداری مربوط به قطار شهری است. مجموعاً ۲۶ و نیم هزار میلیارد تومان در شش دوره مدیریت شهری منتشر شده که و ۱۸/۸همت، معادل ۷۱ درصد در این دوره اختصاص یافته است.
 
محمدی مقدم در خصوص حضور نمایشگاه بورس، بانک، بیمه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری نیز گفت: این نمایشگاه از ۳۱ اردیبهشت در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار می‌شود که شهرداری مشهد در فضای ۳۷۰ متر مربع در سالن‌های ابوسعید و مولوی حضور خواهد داشت. در این نمایشگاه رونمایی از پروژه ها و انعقاد تفاهنامه خواهیم داشت. همچنین ۷۰ همت پروژه آماده است که رونمایی می‌گردد.
معاونت اقتصادی شهرداری مشهد گفت: علاوه بر پروژه‌های عمرانی، زیرساختی و بافت فرسوده که داریم. اولویت ما به سرمایه‌گذاری در پروژه‌های نیروگاه خورشیدی و گردشگری در کوهستان پارک و پارک خورشید است.‌ همچنین جذب اوراق مشارکت در مدیریت پسماند را در نظر داریم. دو تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه فردوسی و صندوق پژوهش و فناوری نیز به امضا خواهد رسید، که این صندوق‌ها به عنوان اولین نهادهایی است که در شرایط فعلی در شهرداری مورد پیگیری قرار گرفته‌ است./933/
ارسال نظرات