دیدار مدیرعامل خبرگزاری رسا با خانواده شهید روحانی حجتالاسلام سید عبدالصمد امامپناه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا از تبریز، حجتالاسلام محمدمهدی محققی، مدیرعامل خبرگزاری رسا، به همراه جمعی از معاونان و دبیران این رسانه حوزوی عصر امروز با حضور در منزل شهید روحانی، حجتالاسلام سید عبدالصمد امامپناه، با پدر این شهید سرافراز حاج میر یعقوب امام پناه دیدار و گفتوگو کردند.
در این دیدار صمیمانه حجت الاسلام محققی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والا مقام بویژه شهید راه آزاد سازی قدس حجت الاسلام عبدالصمد امام پناه، به تبیین جایگاه ویژه شهدا پرداخت.
در ادامه، پدر شهید با اشاره به تلاش بیوقفه فرزندش برای رسیدن به مقام رفیع شهادت ابراز کرد: سید عبدالصمد، پنج سال تمام با مجاهدت و خلوص نیت مسیر شهادت را پیمود تا به آرزوی دیرینهاش رسید، هنگام عزیمت به لبنان، وداعی سوزناک با ما و مادرش داشت که هنوز طنین اشک و عشقش در جانمان باقی است.
وی در پایان، بخشی از وصیتنامه شهید عبدالصمد امامپناه را قرائت کرد؛ وصیتی که آکنده از ایمان، شوق جهاد، و عشق به اهلبیت(ع) بود.
گفتنی است، شهید حجتالاسلام سید عبدالصمد امامپناه از روحانیون جوان و انقلابی بود که در مسیر دفاع از آرمان قدس و مبارزه با اشغالگران صهیونیستی، در فروردین ماه 1375 در لبنان به شهادت رسید.
در پایان این دیدار، حجتالاسلام محققی مدیرعامل خبرگزاری رسا، با اهدای لوحی به پدر شهید، از صبر و مجاهدت خانواده این شهید والامقام قدردانی و برای آنان آرزوی سلامتی و اجر الهی کرد.