۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳
کد خبر: ۷۸۳۷۲۴
نماینده مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با رسا:

آمریکا شریک جرم جنایت صهیونیست‌هاست/ دشمنان در ماجرای اخیر حماقت بزرگی مرتکب شدند

آمریکا شریک جرم جنایت صهیونیست‌هاست/ دشمنان در ماجرای اخیر حماقت بزرگی مرتکب شدند
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین کیوانی هفشجانی با تأکید بر نقش مستقیم آمریکا در حمله رژیم صهیونیستی علیه ایران، تصریح کرد: دشمنان انقلاب اسلامی در ماجرای اخیر مرتکب حماقتی بزرگ شده‌اند که پاسخ آن به‌زودی و با مشروعیت کامل داده خواهد شد.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین عبدالله کیوانی هفشجانی نماینده مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، با اشاره به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی و شهادت جمعی از نیروهای مقاومت، نقش مستقیم آمریکا در این جنایت را غیرقابل انکار دانست و تصریح کرد: این ادعا که صهیونیست‌ها مستقلاً و بدون چراغ سبز آمریکا دست به چنین اقداماتی می‌زنند، از اساس بی‌پایه است. رژیم صهیونیستی بدون هماهنگی با آمریکا هیچ اقدام نظامی نمی‌کند و پشتیبان اصلی آن همواره ایالات متحده بوده و هست.

وی افزود: حتی اگر هیچ سندی در اختیار نداشتیم عقل و تجربه تاریخی ما را به این حقیقت می‌رساند؛ اما اکنون اسناد و شواهد متقن نیز این ارتباط تنگاتنگ را به‌وضوح نشان می‌دهد. بنابراین آمریکا نه‌تنها شریک جرم است بلکه یکی از طراحان اصلی این جنایات ضدبشری به شمار می‌آید.

نماینده مردم چهارمحال و بختیاری در مجلس خبرگان رهبری با محکوم کردن این جنایت وحشیانه خاطرنشان کرد: آنچه این روزها در غزه، لبنان، سوریه و دیگر مناطق محور مقاومت شاهد هستیم، ادامه همان سیاست‌های دیرینه، ضدانسانی و متوحشانه صهیونیست‌هاست. اما باید به قاعده‌ای که حضرت امام خمینی رضوان‌الله تعالی علیه برای ما تبیین کردند توجه کنیم: «بکشید ما را، ملت ما بیدارتر می‌شود». این قاعده هنوز زنده و کارآمد است و انقلاب اسلامی بارها و بارها آن را تجربه کرده است.

وی ادامه داد: در ابتدای انقلاب هم دشمن با ترور شخصیت‌های بزرگ انقلاب خیال داشت پایه‌های نظام را متزلزل کند، اما خون این شهدا نه‌تنها انقلاب را متوقف نکرد بلکه آن را تقویت کرد. امروز هم ماجرا همین است؛ خون‌های به‌ناحق ریخته‌شده هم موجب جوشش مردم می‌شود و هم نهضت اسلامی را ارتقاء معنوی و سیاسی می‌بخشد.

استاد حوزه علمیه با تأکید بر حق مشروع ملت ایران برای پاسخ به جنایات اخیر، اظهار داشت: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند پاسخ ایران قطعاً در راه است و این پاسخ از مشروعیت کامل برخوردار است. امروز افکار عمومی جهان نیز به‌خوبی نسبت به ماهیت پلید رژیم صهیونیستی آگاه شده‌اند و در برابر جنایات این رژیم واکنش نشان می‌دهند.

وی تصریح کرد: یکی از خطاهای راهبردی دشمنان ما به‌ویژه رژیم صهیونیستی این است که تصور می‌کنند با حمله و ترور می‌توانند اراده ملت ایران و محور مقاومت را تضعیف کنند؛ درحالی‌که این حملات نشانه ضعف آن‌ها و موجب اتحاد بیشتر ملت‌های مسلمان است. واقعیت این است که دشمنان ما در این ماجرا مرتکب حماقت بزرگی شدند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری افزود: امروز جامعه جهانی ـ حتی در کشورهای غربی ـ نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی حساس شده و جنبش‌های ضدصهیونیستی در حال رشد هستند. بیداری عمومی در برابر این چهره منفور، بیش از هر زمان دیگری در حال شکل‌گیری است.

ارسال نظرات