امام حسین خون داد تا مردم را از جهالت و ذلالت نجات دهد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان کاشان که در سالن اجتماعات آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد با تسلیت ایام محرم، گفت: جهل و جهالت و جاهلیت سه موضوع متفاوت از یکدیگر است.
وی جهل را در مقابل علم، جهالت را در مقابل عقل و جاهلیت را در مقابل نظام امامت و ولایت دانست و افزود: امام حسین(ع) خون داد تا مردم را از جهالت و ذلالت نجات دهد.
نماینده ولی فقیه در کاشان به نقش مهم معلم در جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: شهید مطهری می فرماید، وزارت آموزش و پرورش، وزارت تعلیم و تربیت است، چرا که آموزش درمقابل جهل است و تعلیم از تعقل است و بچه ها را از جهالت نجات می دهد.
به گفته وی عاقل شدن و نجات از جهالت وظیفه معلم و وزارت تعلیم و تربیت است و چون نظام اسلامی است، فعالیت معلم و تمامی ارکان آموزش و پرورش از مدیر و آموزش و پرورش و معاون پرورشی تا اولیا و مربیان و امام جماعت مدرسه، در نظام اسلامی متعهد هستند.
نماینده ولی فقیه در کاشان با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش و معلم باید بچه را از جاهلیت نجات و به نظام ولایت الهیه برسانند، گفت: آموزش و پرورش باید قدر خود و جایگاه خود را بداند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی در ادامه گفت: معلم و نظام آموزش و پرورش و وزارت تعلیم و تربیت این امکان برایشان فراهم شده تا نسل نوجوان و جوان را از جهل به علم و از جهالت به تعقل و از جاهلیت به نظام امامت و ولایت برساند.
وی در ادامه ثبت نام سه هزاردانش آموز برای استفاده از اوقات فراغت را رقم خوب، اما مطلوب ندانست و تأکید کرد: تلاش کنید از 70 هزار دانش آموزش در شهرستان کاشان، دانش آموزان بیشتری از فضاهای خوب آموزش و پرورش کاشان در اوقات فراغت امسال استفاده کنند./1307/
خبرنگار: محمد ملک آبادی