حضرت عباس الگوی جاویدان ولایت مداری و ادب است

به گزارش خبرگزاری رسا در تهران، در گفت و گویی با بیان اینکه حضرت ابوالفضل (ع) بیش از هر موضوعی به دلیل اطاعت محض از امام زمان شان، یعنی امام حسین (ع) به الگوی جاویدان در میان شیعیان به ویژه نسل جوان تبدیل شده اند، اظهار داشت: حضرت عباس (ع) از قدرت رزم و جهاد فوق العاده ای برخوردار بودند ولی همواره در مسیر ولایت و امامت حرکت کردند.
کارشناس دینی گفت: سیره و منش حضرت ابوالفضل (ع) یک روش تربیتی و اخلاقی کامل برای نسل جوان است زیرا الگوی کامل ولایت مداری، ادب، تواضع، فداکاری و ایثار هستند. اخلاق مداری در اوج هجوم و فشار و تهدید دشمن کار سختی است که قمر بنی هاشم (ع) انجام دادند.
وی اضافه کرد: حضرت عباس (ع) به معنای واقعی کلمه، عبد بودند و در همه حال حتی در زمانی که در اوج تشنگی بودند و به آب دست یافتند، لب های تشنه امام و همرزمان و کاروان همراه خود را فراموش نکردند. تصور چنین صحنه ای نیز سخت است چه برسد به اینکه انسان چنین فداکاری بزرگی انجام دهد. نکته مهم صرفا نخوردن آب نیست بلکه ادب و احترام حضرت ابوالفضل (ع) مهم تر است.
حجت الاسلام والمسلمین بی آزار تهرانی در ادامه حضرت عباس (ع) را نماد وفاداری صادقانه و خالصانه در مسیر ولایت و امامت دانست و گفت: رد امان نامه از سوی دشمن در لحظه ای که فشار و تهدید خصم به اوج خود رسیده بود، تجسم وفاداری فرزند رشید امیرالمومنین علی (ع) است.
وی با بیان اینکه بندگی خدا سرچشمه همه ویژگی های برجسته حضرت ابوالفضل (ع) است، بیان کرد: آن حضرت، شخصیتی است که اهل بیت (ع) مدح و ستایش ایشان را گفته اند. بصیرت حضرت عباس (ع) بی مثال است و باید ابعاد آن برای نسل جوان تبیین شود. همین الگو بهترین تربیت را برای نسل جوان رقم می زند.
کارشناس دینی در ادامه با بیان اینکه حضرت ابوالفضل (ع) در روز عاشورا در شرایط ویژه و سختی قرار داشتند زیرا از یک سو پرچمدار لشکر امام حسین (ع) بودند و از سوی دیگر، امید لشکریان به آن حضرت بود، اضافه کرد: حضرت عباس (ع) در چنین شرایطی مراقب بودند تبعیت محض از ولی امر و امام زمان خود داشته باشد و در عین حال، امید و اراده یاران را حفظ کند. حضرت ابوالفضل (ع) عبد صالح خدا بودند و به واسطه همین بندگی، مورد مدح و ثنای اهل بیت (ع) بودند.