۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۸
کد خبر: ۷۸۶۱۱۶
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی:

«تبلیغ» هنوز به جایگاه واقعی خود در ساختارهای حوزوی نرسیده است/ساماندهی و رتبه بندی ۶۵ هزار مبلغ

«تبلیغ» هنوز به جایگاه واقعی خود در ساختارهای حوزوی نرسیده است/ساماندهی و رتبه بندی ۶۵ هزار مبلغ
حجت الاسلام روستاآزاد با تاکید بر اهمیت روایت‌گری و تقویت تبلیغ در حوزه، روایت مظلومیت و حقانیت جمهوری اسلامی، دشمن‌شناسی و انسجام اجتماعی را از مهم‌ترین محورهای تبلیغ دانست و از ساماندهی بیش از ۶۵ هزار مبلغ خبر داد.

به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری  رسا، حجت‌الاسلام سعید روستاآزاد، معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، امروز در نشست خبری «گزارش عملکرد نهادهای تبلیغی» که به مناسبت ۲۱تیرماه سالروز دیدار رهبر معظم انقلاب با طلاب در سال ۱۴۰۲ برگزار شد، جنگ ادراکی امروز را نبردی سرنوشت‌ساز دانست و نقش روایت‌ها را در این جنگ بسیار پررنگ توصیف کرد.

وی روایت مظلومیت و حقانیت جمهوری اسلامی، دشمن‌شناسی و انسجام اجتماعی را از مهم‌ترین محورهای تبلیغ دانست و با اشاره به تأسیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم دو ماه پس از انقلاب اسلامی به دستور حضرت امام خمینی(ره)، گفت: این دفتر از آن زمان تاکنون با هدف تجهیز طلاب و مبلغان برای نقش‌آفرینی فعال در عرصه تبلیغ، فعالیت گسترده‌ای داشته است.

حجت الاسلام روستاآزاد افزود: در طول بیش از ۴۵ سال، حوزه‌های مختلفی مانند شناسایی مهاجمین، رتبه‌بندی مبلغان، تولید محتوا و اعزام مبلغ به سراسر کشور به طور مستمر پیگیری شده است. در حال حاضر بیش از ۶۵ هزار مبلغ ساماندهی و رتبه‌بندی شده‌اند که حدود سه هزار نفر از آنان در جمع‌های تخصصی فعال هستند. همچنین مرکز آموزش مهارتی و کاربردی مبلغان با ارائه بیش از دویست هزار دقیقه آموزش مجازی، نقش موثری در توانمندسازی مبلغان ایفا می‌کند.

وی به استمرار تولید محتوای تبلیغی اشاره کرد و گفت: مجموعه توشه‌های تبلیغی که بیش از ۲۸ سال است منتشر می‌شود، در مناسبت‌های مختلفی چون محرم و رمضان در اختیار مبلغان قرار دارد و تمامی محتواها به صورت آنلاین در سایت دفتر قابل دسترسی است.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم درباره جشنواره «جنات» که با همکاری مجموعه‌های حوزوی برگزار می‌شود، افزود: این جشنواره در راستای ماموریت‌های تبلیغی حوزه، به ویژه تربیت مبلغ، تولید محتوا و طراحی روش‌های نوین تبلیغ، با هدف جذب جوانان و نوجوانان برگزار شده است و تاکنون هزاران مبلغ در آن شرکت کرده‌اند. این جشنواره، بخشی از تحقق مطالبه مقام معظم رهبری در خصوص راه‌اندازی کانون‌های عظیم تبلیغی در حوزه است که بتوانند نقش مؤثری در تبلیغ دین ایفا کنند.

معاون تبلیغی دفتر تبلیغات همچنین به ضرورت ارتقای جایگاه تبلیغ در حوزه علمیه اشاره کرد و گفت: اگرچه توجهاتی به تبلیغ شده است، اما هنوز این مهم به جایگاه واقعی خود در ساختارهای حوزوی نرسیده و نیازمند پیگیری و تحول بیشتر است.

وی در پایان از فعالیت‌های تولید محتوا و ارتباط حوزه با اقشار مختلف مردم در دو سال اخیر و به ویژه در جنگ ۱۲ روزه اخیر قدردانی و اظهار امیدواری کرد: با استمرار این فعالیت‌ها، تبلیغ در حوزه به جایگاه اول و اصلی خود بازگردد.

ارسال نظرات