۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶
کد خبر: ۷۸۸۰۰۳

مراسم اربعین شهدای جنایات اسرائیل در مشهد برگزار شد

مراسم اربعین شهدای جنایات اسرائیل در مشهد برگزار شد
مشهد- مراسم اربعین شهدای جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی با حضور مردم و مسوولان در مسجد و حسینیه «علی اکبری‌های نوغان» مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان، مراسم اربعین شهدای جنایات اسرائیل در مشهد در حالی برگزار شد که در این آیین علاوه بر حضور خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه، اقشار مختلف مردم و مسوولان محلی، آیت الله سید «احمد علم الهدی»، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت الله «احمد مروی» تولیت آستان قدس رضوی، حجت الاسلام «علی عسکری» معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی و سید «حسن حسینی» معاون استاندار و فرماندار مشهد به همراه چند نفر از مدیران کل دستگاه های اجرایی این استان حضور داشتند.

 نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در این مراسم گفت: تقویت دانش و علم نسل جوان مردم را از جریانات استکباری بی نیاز میکند و حتی میتواند جهانیان را از دست اندازی این جریانات حفظ کند، به همین سبب دشمنان به دنبال براندازی دانش و دین مردم بودند.

آیت الله سید احمد علمالهدی افزود: بنا بر بیانات رهبر انقلاب اسلامی دشمن به دنبال براندازی دین و دانش در این کشور است.

وی بیان کرد: تا مردم دین دارند تسلیم استکبار نمی شوند و هستی و سرنوشت خود را ملعبه جریان استکباری قرار نمیدهند.

امام جمعه مشهد بیان کرد: دانش و علم نسل جوان نیز چون مردم را از جریانات استکباری بی نیاز میکند مورد خشمو نفرت دشمنان قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه اگر مقابل دشمن مقاومت دینی نداشتیم دشمن به ما حمله نمی کرد، اظهار کرد: مقاومتی که مردم در جنگ اخیر در مقام دینداری و دلدادگی به اهل بیت(ع) به دنیا نمایش گذاشتند، باعث شد جهان اسلام در عرصه مقاومت و وحدت چند گام به جلوتر بگذارد.

آیت الله علمالهدی گفت: شهید بواسطه شهادت بهایی عظیم دریافت می کند و اکنون این مقام مایه افتخار بازماندگان و خانواده شده است.

وی گفت: این شهدا حرکت در مسیر شهدای کربلا را به نمایش گذاشتند و به عنوان یک الگوی درخشان، مسیر و جاده را برای تداوم بخشی این انقلاب اسلامی برای نسل های آینده روشن کردند.

بنابر اعلام بنیاد شهید و امور ایثارگران، خراسان رضوی در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران ۲۹ شهید تقدیم کرده است که از این تعداد ۱۸ نفر غیرنظامی شامل مردان، زنان و کودکان ساکن اماکن مسکونی بودند./933/

ارسال نظرات