۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۱:۳۳
کد خبر: ۷۸۹۳۵۳
حجت‌الاسلام رئیسی زاده:

توقف غنی‌سازی با هیچ منطق و مصلحتی سازگار نیست

توقف غنی‌سازی با هیچ منطق و مصلحتی سازگار نیست
فارس- امام جمعه زرقان گفت: چطور ممکن است جریانی نامه بنویسد و خواستار توقف غنی‌سازی و آغاز مذاکره شود؟ این سخن با کدام منطق و تفکر بیان می‌شود؟ آیا چنین دیدگاهی از واقعیت‌های موجود و مصالح ملی غافل نیست؟.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت‌الاسلام رئیسی زاده امام جمعه زرقان در مراسم عزاداری دهه پایانی ماه صفر که در موکب حرم مطهر سیدعلاالدین حسین(ع) برگزار شد، با اشاره به اهمیت بصیرت در مسیر حرکت‌های دینی و اجتماعی، گفت: مردم باید بصیرت داشته باشند. زبیر شمشیر اسلام بود، همان‌طور که پیامبر اکرم (ص) فرمودند و حضرت علی (ع) نیز تأکید کردند که زبیر از ما اهل بیت است.

وی با بیان اینکه فقدان بصیرت می‌تواند آثار مخربی بر فعالیت‌های جهادی و تبلیغی داشته باشد، افزود: اگر بصیرت نباشد، جهاد، تبلیغ و تمام تلاش‌هایی که در مسیر دین و انقلاب صورت می‌گیرد، ممکن است منحرف شده یا به کلی از بین برود. بصیرت چراغ راهی است که انسان را از لغزش‌ها و انحرافات حفظ می‌کند.

امام جمعه زرقان در ادامه با اشاره به مسئولیت فردی و اجتماعی در قبال گناه و آسیب‌های اجتماعی، اظهار داشت: باید حواسمان را جمع کنیم و مرتکب گناهی نشویم که به اجتماع ضرر و آسیب برساند. هر رفتار فردی می‌تواند تأثیرات گسترده‌ای بر جامعه داشته باشد، و این مسئولیت همگانی است.

وی همچنین با انتقاد از برخی دیدگاه‌ها در عرصه سیاست خارجی، گفت: اکنون تقابل میان حق و باطل در جریان است. چطور ممکن است جریانی نامه بنویسد و خواستار توقف غنی‌سازی و آغاز مذاکره شود؟ این سخن با کدام منطق و تفکر بیان می‌شود؟ آیا چنین دیدگاهی از واقعیت‌های موجود و مصالح ملی غافل نیست؟

امام جمعه زرقان در پایان سخنان خود، بر ضرورت هوشیاری و حفظ روحیه انقلابی در برابر جریان‌های انحرافی تأکید کرد و خواستار تقویت آگاهی عمومی و بصیرت سیاسی در جامعه شد.

حجت الاسلام رئیسی زاده با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره «جهاد تبیین»، بر ضرورت روشنگری و مقابله با تحریف‌ها در فضای رسانه‌ای و اجتماعی تأکید کرد.

وی گفت: جهاد تبیین تنها یک وظیفه رسانه‌ای نیست، بلکه رسالتی همگانی است. مقام معظم رهبری بارها تأکید کرده‌اند که در برابر هجمه‌های فکری و تبلیغاتی دشمن، باید با منطق، صداقت و آگاهی وارد میدان شویم.

این مسئول فرهنگی افزود: در شرایطی که برخی تلاش دارند واقعیت‌ها را وارونه جلوه دهند، وظیفه‌ی ماست که با زبان روشن، مستند و مؤثر، حقایق را برای مردم بازگو کنیم. جهاد تبیین یعنی ایستادن در برابر تحریف، یعنی دفاع از حقیقت با ابزار اندیشه و قلم.

ارسال نظرات