۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۲
کد خبر: ۷۹۰۷۵۰
آیت‌الله میرباقری مطرح کرد؛

پیامبر اکرم چراغ هدایت بشریت به سوی کمال

پیامبر اکرم چراغ هدایت بشریت به سوی کمال
نماینده مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه یادگیری معارف اهل‌بیت(ع) از نان شب واجب‌تر است، گفت: سیره پیامبر اعظم(ص) چراغ هدایت بشریت به سوی کمال و سرمایه عظیم علمی شیعه نیز مرهون تلاش‌های امام صادق(ع) است.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، مراسم باشکوه شب میلاد پیامبر اعظم حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع) شامگاه سه شنبه در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) با حضور گسترده علما، طلاب و زائران برگزار شد. در این مراسم آیت‌الله سیدمحمدمهدی میرباقری نماینده مجلس خبرگان رهبری به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی با تبریک این میلاد فرخنده، اظهار داشت: شناخت سیره پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع) ستون اصلی هدایت امت اسلامی است. اگر جامعه‌ای از معارف نبوی و علوی فاصله بگیرد در دام جهل و سلطه دشمنان گرفتار خواهد شد.

آیت‌الله میرباقری افزود: یادگیری معارف اهل‌بیت(ع) برای هر مسلمان از ضروری‌ترین واجبات است. نان جسم انسان را سیر می‌کند؛ اما معارف وحیانی روح انسان را زنده و جامعه را به سوی حیات طیبه هدایت می‌کند.

وی با اشاره به سیره عبادی پیامبر(ص) تصریح کرد: تمام عبادات و شب‌زنده‌داری‌های پیامبر(ص) برای آموزش بندگی خدای متعال به بندگان بود. کسی که شب را با یاد خدا سپری کند در روز توان و نشاط بیشتری برای کار و تلاش خواهد داشت؛ در حالی که غفلت و لهو کسالت و ضعف اراده به دنبال دارد.

سرمایه عظیم علمی شیعه مرهون تلاش‌های امام صادق(ع) است

نماینده مجلس خبرگان رهبری همچنین با تأکید بر جایگاه امام صادق(ع) گفت: سرمایه عظیم حدیثی و علمی شیعه مرهون تلاش‌های آن امام همام است. امروز نیز رسالت علما و نخبگان معرفی این معارف به نسل جوان و مقابله با تحریف دشمنان است.

وی وحدت امت اسلامی را یک ضرورت دانست و افزود: تنها در سایه تمسک به قرآن و عترت می‌توان بر فتنه‌ها و توطئه‌های دشمنان غلبه کرد. نخبگان فرهنگی باید با جهاد تبیین حقیقت اسلام ناب را به جامعه معرفی کنند.

این مراسم معنوی با مدیحه‌سرایی ذاکران اهل‌بیت(ع) و حضور پرشور مردم پایان یافت و حاضران میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) را با صلوات و تکبیر جشن گرفتند.

ارسال نظرات