۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱
کد خبر: ۷۹۱۹۷۱

برنامه های هفته دفاع مقدس در استان کرمانشاه تشریح شد

برنامه های هفته دفاع مقدس در استان کرمانشاه تشریح شد
کرمانشاه ـ عزیزی؛ مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کرمانشاه، ویژه برنامه های هفته دفاع مقدس در این استان را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، یونس عزیزی؛ مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کرمانشاه امروز در نشست با اصحاب رسانه برنامه های ویژه گرامیداشت ایام الله دفاع مقدس در این استان را تشریح کرد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه در این نشست اظهار داشت: در هفته دفاع مقدس ۱۳۰ برنامه محوری و ۴۵۰۰ فعالیت فرهنگی، هنری و اجتماعی با مشارکت نیروهای مسلح و دستگاه‌های اجرایی در سطح استان کرمانشاه برگزار می‌شود.

وی در ادامه سخنان خود عنوان کرد: هر یک از روزهای هفته دفاع مقدس به تناسب خود نامگذاری شده که طبق این برنامه ریزی نخستین روز هفته دفاع مقدس به نام «پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت، مظهر سربلندی و وحدت ملی» نامگذاری گردیده است.

عزیزی تاکید کرد: در این روز ششمین مراسم تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس با حضور رزمندگان، ایثارگران و خانواده‌های شهدا برگزار می شود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه ادامه داد: همچنین پروژه موزه دفاع مقدس کرمانشاه در زمینی به مساحت ۱۵ هزار مترمربع و در سه فاز در حال احداث است و قرار است به قطب فرهنگی دفاع مقدس در غرب کشور تبدیل شود.

وی تصریح کرد: فاز نخست این پروژه با زیربنای ۶۵۰۰ مترمربع شامل بخش‌هایی چون گالری موزه، مرکز اسناد، کتابخانه و آمفی‌تئاتر است که تلاش داریم بخش آمفی‌تئاتر تا ۲۲ بهمن امسال آماده بهره‌برداری شود، اما تکمیل کامل فاز نخست به اعتباری حدود ۳۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه از تدوین «دانشنامه دفاع مقدس استان» خبر داد و اضافه کرد: این دانشنامه شامل بیش از هزار مدخل در حوزه‌های فرهنگی، شهدا، اشخاص نظامی و جغرافیایی است و امسال همزمان با هفته دفاع مقدس در محضر رهبر معظم انقلاب رونمایی خواهد شد.

عزیزی گفت: علاوه بر آن، تدوین تاریخ توصیفی استان در دفاع مقدس و انتشار ۶۶ عنوان کتاب تخصصی در حوزه ادبیات، تاریخ شفاهی و زندگینامه شهدا در دستور کار قرار دارد که تاکنون ۳۵ جلد چاپ و ۱۰ نسخه صوتی نیز تولید شده است.

وی در پایان با اشاره به ظرفیت ۸ یادمان دفاع مقدس در استان از جمله یادمان مرصاد، بر لزوم بهره‌گیری از این فرصت‌ها برای انتقال فرهنگ ایثار و مقاومت به نسل جوان تأکید کرد و گفت: فرماندهان و مردم کرمانشاه با ایستادگی و مقاومت خود مانع تحقق اهداف دشمن شدند و این حقیقت باید برای نسل امروز به‌صورت مستند بازگو شود./1400/

ارسال نظرات