۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۹
کد خبر: ۷۹۲۴۰۹

مقاومت، یادگار ماندگار سید حسن نصرالله است

مقاومت، یادگار ماندگار سید حسن نصرالله است
آذربایجان غربی- امام جمعه ارومیه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سید حسن نصرالله، او را سرمایه‌ای عظیم برای جهان اسلام دانست و تأکید کرد: مقاومت، یادگار ماندگار این فرمانده بزرگ است که باید از آن حفاظت و بهره‌برداری شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آذربایجان شرقی، حجت‌ الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی در خطبه‌ های نماز جمعه امروز ارومیه، با اشاره به سالگرد شهادت سید حسن نصرالله گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی او را سرمایه‌ای عظیم معرفی کرده‌اند که تنها متعلق به شیعیان یا لبنان نیست، بلکه میراثی ارزشمند برای کل جهان اسلام است.

وی با بیان اینکه دشمنان در تلاش‌اند حزب‌الله لبنان را تضعیف و از بین ببرند، افزود: سید حسن نصرالله با مجاهدت‌ های خود یادگاری ماندگار برای امت اسلامی به جا گذاشت که امروز به نام «مقاومت» شناخته می‌شود و همه وظیفه داریم از آن صیانت کنیم.

امام جمعه ارومیه در بخش دیگری از خطبه‌ها با توصیه به مؤمنان برای ایجاد شادی در زندگی دیگران، به حدیث امام باقر(ع) اشاره کرد که فرمودند: هیچ عبادتی نزد خدا محبوب‌تر از شاد کردن دل مؤمن نیست.

وی تأکید کرد: مؤمن باید با اخلاق نیکو، خوش‌رفتاری با خانواده، گفتار نرم و کمک به دیگران، موجب آرامش و شادی مردم شود.

حجت‌ الاسلام والمسلمین قریشی همچنین در ادامه به رساله حقوق امام سجاد(ع) اشاره کرد و با تبیین جایگاه استاد در اسلام تصریح کرد: تعظیم و احترام به معلم، توجه به سخنان او و دفاع از آبروی استاد از حقوقی است که در این رساله مورد تأکید قرار گرفته است. 

وی افزود: اگر کسی عیب مؤمنی را بپوشاند، خداوند در دنیا و آخرت عیوب او را می‌پوشاند و از رسوایی نجات می‌دهد.

امام جمعه ارومیه با بیان اینکه قرآن کریم نیز بر رعایت ادب در برابر پیامبر اسلام(ص) و عدم بلند کردن صدا در محضر ایشان تأکید کرده است، خاطرنشان کرد: این ادب و احترام باید در برابر معلمان و عالمان دینی نیز رعایت شود تا جامعه‌ای مبتنی بر اخلاق، ادب و معنویت شکل گیرد.

وحید نستوهی
ارسال نظرات