آذربایجان شرقی ۸۵ یادمان شهید دارد

به گزارش خبرگزاری رسا از آذربایجان شرقی، سردار مسعود باقری نژاد مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان روز دوشنبه در آیین بهره برداری از یادمان شهدای گمنام هشترود، اظهار داشت: تلاش مجموعه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان، افزایش تعداد این یادمان ها است که در این راستا نیازمند همکاری و تعامل فرمانداری و شهرداری شهرستان ها هستیم.
وی با اشاره به اقدامات تکمیلی باغ موزه دفاع مقدس تبریز، اظهار کرد: این مکان ظرفیت بزرگی برای اشاعه فرهنگ دفاع مقدس و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در استان محسوب میشود.
سردار باقری نژاد، یادمان های شهدا را به عنوان پایگاه های فرهنگی توصیف و اضافه کرد: یادمان های شهدا به عنوان پایگاه های فرهنگی است که اگر اقنایی استفاده شوند بخشی از مشکلات فرهنگی جامعه ترمیم می شود.
وی با بیان اینکه دفاع مقدس هشت ساله خلق عظیمی از همبستگی ملی، رشادت بی بدیل رزمندگان و ایثار مردم مومن ایران اسلامی بود، اظهار کرد: دوران دفاع مقدس دورانی بود که همه اقشار مردمی با استقامت و از خودگذشتگی برای تحکیم نهاد نوشکفته انقلاب اسلامی در برابر رژیم بعثی ایستادند تا انقلاب جاودانه بماند، به برکت الهام بخشی از آموزه های شهدا است که امروز رژیم صهیونیستی عقب نشینی کرده است.
مهدی پورصادق شهردار هشترود نیز در این مراسم از اختصاص ۸۰ میلیارد ریال برای مرمت و بازسازی مجموعه یادمان شهدا در مساحت سه هزار و ۵۰۰ مترمربعی خبر داد و گفت: این مجموعه برگرفته از آثار معماری اسلامی توسط یکی اعضای شورای شهر ساخته شده است.
پورصادق خاطرنشان کرد: در فاز ۲ این مجموعه نمازخانه، پارک کودک و فضای سبز و مسجد در نظر گرفته شده است.
وی یادآور شد: پیکرهای مطهر سه شهید گمنام ۱۵، ۱۸ و ۲۲ ساله که در عملیات خیبر در منطقه عملیاتی مجنون در سال ۱۳۶۲ به درجه رفیع شهادت نائل آمده بودند، پس از سالها غربت در ۱۳ اردیبهشت سال ۹۳ در تپهای در نزدیکی شهر بدون امکانات با استقبال و حضور گسترده مردم معمولان به خاک سپرده شده اند.