۲۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۲
کد خبر: ۷۹۴۷۲۵
آیت الله مکارم شیرازی:

مرحوم آیت الله یزدی خدمات بسیاری به نظام جمهوری اسلامی ارائه کرد

مرحوم آیت الله یزدی خدمات بسیاری به نظام جمهوری اسلامی ارائه کرد
حضرت آیت الله مکارم شیرازی گفت: یکی از فوائد بزرگداشت بزرگان گذشته این است که گوشه‌ای از حق آنان ادا می‌شود. آنان خدمت کردند و ما با برگزاری این‌گونه مجالس، در واقع بخشی از زحماتشان را جبران می‌کنیم‌.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار مسئولین اجرایی همایش پیشتازان نهضت اسلامی، بزرگداشت مرحوم آیت الله یزدی، با تأکید بر اهمیت تکریم عالمان و خادمان دین و نظام اسلامی، ابراز داشت: بزرگداشت بزرگان گذشته چند فایده دارد. یکی از فوائد آن این است که گوشه‌ای از حق آنان ادا می‌شود. آنان خدمت کردند و ما با برگزاری این‌گونه مجالس، در واقع بخشی از زحماتشان را جبران می‌کنیم.

این مرجع تقلید در ادامه افزود: فایده دیگر این کار برای نسل فعلی است. وقتی نسل جدید می‌بیند که نسبت به بزرگان گذشته احترام گذاشته می‌شود، تشویق می‌گردد تا در مسیر آنان گام بردارد و در این راه ثابت‌قدم بماند.

حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی تأکید کرد: خداوند نسبت به کسانی که حق‌شناس‌اند، محبت ویژه‌ای دارد. وقتی ما قدردان زحمات دیگران باشیم، لطف الهی نیز شامل حال ما خواهد شد.

وی با اشاره به خدمات مرحوم آیت‌الله یزدی تصریح کرد: ایشان شخصیتی شناخته‌شده بود که در نظام جمهوری اسلامی خدمات بسیاری داشت.

ارسال نظرات