۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹
کد خبر: ۷۹۶۰۱۷
نماینده ولی فقیه در کاشان:

دشمن با فضای مجازی می‌خواهد دین داری ما را از بین ببرد

دشمن با فضای مجازی می‌خواهد دین داری ما را از بین ببرد
کاشان- حجت الاسلام والمسلمین حسینی گفت: دشمن با فضای مجازی می‌خواهد دین‌داری ما را از بین ببرد؛ والدین، مساجد و معلمان می‌توانند با اهتمام جوانان و نوجوانان را از گمراهی فضای مجازی نجات دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی چهارشنبه شب در جمع طلاب و اساتید مدرسه علمیه آیت‌الله مدنی کاشانی (ره) با گرامیداشت ایام سالگرد شهادت طلبه شهید آرمان علی‌وردی، گفت: اتکا و اهتمام این طلبه شهید والامقام به ارزش‌های دینی و ولایت فقیه مثال زدنی است.

وی با تجلیل از طلبه شهید آرمان علی‌وردی افزود: این شهید گلگون کفن در زیر ضربات چاقو از توهین به رهبر معظم انقلاب اسلامی خودداری کرد و گفت من توهین نمی‌کنم.

نماینده ولی فقیه در کاشان ادامه داد: شهید آرمان علی وردی ۲۱ ساله یک سال دانشجو بود و بعد از آن از دانشگاه انصراف داد و طلبه حوزه آیت‌الله مجتهدی شد و پایه سوم حوزه بود که در آشوب‌های سال ۱۴۰۱ به فیض عظیم شهادت نائل آمد.

وی یادآور شد: گروهی در این آشوب‌ها آرمان علی وردی را از شهرک اکباتان ربودند و بعد بدن ایشان در حالی که با چاقو و سنگ زخمی کردند و ضربات زیادی دیده بود، پیدا کردند که با انتقال به بیمارستان، ششم آبان ۱۴۰۱ به شهادت رسید.

نماینده ولی فقیه در کاشان ادامه داد: حمله کننده اصلی به شهید علی‌وردی در مصاحبه‌ای اعلام کرد، من تحت تاثیر فضای مجازی قرار گرفتم.

وی با توصیه به خانواده‌ها که مراقب نوجوانان و جوانان مراقب باشند، گفت: دشمن با فضای مجازی می‌خواهد دین‌داری ما را از بین ببرد و والدین و مساجد و معلمان می‌توانند با اهتمام جوانان و نوجوانان را از گمراهی فضای مجازی نجات دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی بیان افزود: اعتقادات، نماز و احکام فرزندان در مرحله نخست بر عهده والدین است و پس از آن مدرسه، بنابر این پدران و مادران باید برای فرزندان چشم‌انداز داشته باشند تا آنها گمراه نشوند.

وی در ادامه با تاکید بر خواندن آیت‌الکرسی به صورت مداوم، در شان نزول این آیه، گفت: در روایتی پیامبراکرم (ص) می‌فرماید، اگر کسی بعد از نماز‌های واجب پنج گانه آیت‌الکرسی را بخواند، قبض و روحش توسط عزرائیل و زیرمجموعه‌اش صورت نمی‌گیرد، بلکه توسط خود خداوند متعال انجام می‌شود.

نماینده ولی فقیه در کاشان از نماز شب به عنوان گنج یاد کرد و با اشاره به روایتی از نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص) در میزان الحکمه، افزود: اگر کسی بین نیمه شب تا اذان صبح نماز شب بخواند، دعا کند و اشک از چشمانش جاری شود پشت سراو ۹ صف از فرشتگان وی ایستند و به تعداد فرشتگان، درجه‌شان نزد خدا ارتقا می‌یابد.

وی، ساده‌زیستی را سفارش امام زمان (عج) به دانشمندان و فرهیختگان دانست و یادآور شد: در مفاتیح‌الجنان امام زمان (عج) از خدا می‌خواهد زهد، بی‌رغبتی به دنیا، ساده زیستی، نصیحت و خیرخواهی به علما عطا کند.

نماینده ولی فقیه در کاشان با تاکید بر لزوم حضور قشر‌های مختلف مردم در نماز جمعه، یادآورشد: امام صادق (ع) می‌فرماید، اگر گامی به طرف نماز جمعه برداشته شود، خداوند سبحان، صاحب این جسد و بدن را بر آتش جهنم حرام می‌کند./۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات