۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۵
کد خبر: ۸۰۵۶۰۹
مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌ های علمیه:

طرح تحول تبلیغ به تصویب شورای عالی حوزه رسید

طرح تحول تبلیغ به تصویب شورای عالی حوزه رسید
مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: آخرین مرحله تصویب طرح تحولی تبلیغ یکشنبه گذشته در شورای عالی مسجل شد و إن‌شاء‌الله در خصوص تبلیغ، تحولی شگرف و سترگ در شأن حوزه و مبلغان اتفاق خواهد افتاد.
به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، گردهمایی اساتید، طلاب و مبلغین مدارس علمیه ارومیه در محل مدرسه امام خامنه‌ای این شهر با حضور حجت الاسلام و المسلمین احمد فرخ‌فال مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه برگزار شد.
 
حجت الاسلام والمسلمین فرخ‌فال با اشاره به مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) و مراجع عظام تقلید (دامت برکاتهم) از حوزه‌های علمیه ابراز داشت: شورای عالی در چینش سیاست‌های متعالی آینده بر اساس نظرات رهبر فرزانه انقلاب و مراجع عظام تقلید عمل می‌کند و برای اینکه در کف میدان با ذهنیت طلاب، فضلا و اساتید و بزرگان حوزه حرکت کند، سفرهای استانی را در دستور کار دارد.
 
وی افزود: در سفرهای استانی سعی بر این است که یکی از اعضای شورای عالی حضور داشته باشند؛ اما در این سفر توفیق پیدا نکردیم، البته مباحث، ثبت و ضبط شده و به بحث گذارده خواهد شد.
 
مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به دغدغه رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) نسبت به مسئله تبلیغ اظهار داشت: این خبر خوب را به شما می‌دهم که توسط حضرت آیت الله اعرافی یک طرح تحولی تبلیغ نوشته شد و آخرین مرحله تصویب آن یکشنبه گذشته در شورای عالی مسجل شد و إن‌شاء‌الله در خصوص تبلیغ، تحولی شگرف و سترگ در شأن حوزه و مبلغین اتفاق خواهد افتاد.
 
وی با اشاره به دغدغه‌های مطرح شده در ابتدای این جلسه تصریح کرد: در خصوص نقطه نظراتی که اینجا مطرح شد، 9 کمیسیون ایده پردازی در شورای عالی متشکل از کارشناسان صاحب نظر حوزوی تشکیل شده است که این مسائل را بررسی می‌کنند.
 
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدواریم در آینده با بهره‌مندی از همین نظرات بتوانیم وظیفه خود را انجام دهیم.
 
شایان ذکر است، در ابتدای این جلسه، جمعی از اساتید، طلاب، مبلغین و مدیران حوزه‌های علمیه ارومیه، به بیان نقطه نظرات و دغدغه‌های خود پرداختند.
ارسال نظرات