۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۵
کد خبر: ۸۰۶۹۶۶
حجت‌الاسلام روستا:

جهاد تبیین با زبان نو و همدلی با نسل جوان محقق می‌شود

جهاد تبیین با زبان نو و همدلی با نسل جوان محقق می‌شود
حجت‌الاسلام روستا آزاد با تأکید بر نقش مجاهدت، صبر و گفت‌وگوی همدلانه در تبلیغ دینی، گفت: در برابر جنگ روایت‌ها و القای یأس دشمن، تبیین سنن الهی و آرمان‌های انقلاب با ادبیات روز و ارتباط نزدیک با جوانان، یک ضرورت راهبردی است.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سعید روستا آزاد در مجمع بزرگ مبلغان ماه مبارک رمضان و ائمه جماعات اصفهان و دهمین همایش چهره‌های ماندگار تبلیغی استان که در خیمه گلستان شهدا برگزار شد، با اشاره به آیات قرآن کریم اظهار کرد: بر اساس معارف الهی، بسیاری از خیرات و پیشرفت‌ها در بستر سختی‌ها و مجاهدت‌ها رقم می‌خورد و تمدن‌های الهی در مواجهه با کفر و طاغوت شکل گرفته‌اند.

وی با اشاره به سیره پیامبر اکرم(ص) در دوران تشکیل حکومت اسلامی در مدینه افزود: تاریخ صدر اسلام نشان می‌دهد که جامعه اسلامی در سایه مجاهدت و ایستادگی به قوام رسید و امیرالمؤمنین علی‌علیه‌السلام نیز جهاد را بابی از درهای بهشت دانسته‌اند که خداوند آن را برای اولیای خاص خود گشوده است.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی یادآوری سنن الهی را یکی از مهم‌ترین محورهای تبلیغ دانست و تصریح کرد: همان‌گونه که حضرت ابراهیم علیه‌السلام از دل آتش نجات یافت و در ماجرای تعقیب حضرت موسی علیه‌السلام توسط فرعونیان، وعده نصرت الهی تحقق پیدا کرد، در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز ملت ایران همواره مشمول لطف و عنایت الهی بوده‌اند و وعده «إِنَّ نَصرَ اللهِ قَریب» حقیقتی جاری است.

حجت‌الاسلام روستا آزاد با اشاره به ضرورت تبیین صحیح شرایط امروز جهان اظهار داشت: امروز در برابر جنگ روایت‌ها و تبلیغات گسترده نظام سلطه، باید با زبان نو، ادبیات روز و همدلی با نسل جوان، سیاست‌های استکباری و تلاش دشمن برای تحریف واقعیت‌ها و القای یأس را تبیین کنیم.

وی افزود: دشمن تلاش می‌کند داشته‌های ملت‌ها را نادیده بگیرد و داشته‌های خود را به‌عنوان الگو تحمیل کند؛ در چنین شرایطی، تبیین آرمان‌های انقلاب اسلامی و جایگاه رهبری و دستاوردهای نظام، وظیفه‌ای مهم و خطیر است.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه نباید دچار سستی و اندوه شد، خاطرنشان کرد: قرآن کریم می‌فرماید «وَلا تَهِنوا وَلا تَحزَنوا» و این پیام، چراغ راه مبلغان در میدان تبلیغ است.

حجت‌الاسلام روستا آزاد ماه مبارک رمضان را بزرگ‌ترین مناسبت تبلیغی جهان اسلام دانست و گفت: ماه رمضان ظرفیتی عظیم برای تعظیم شعائر الهی و ارتباط گسترده با مردم است و امسال نیز با وجود برخی سختی‌های اقتصادی، مجموعه‌های حوزوی با حمایت مقام معظم رهبری تلاش کرده‌اند زمینه پشتیبانی از مبلغان را فراهم کنند.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده در مراکز حوزوی از جمله دفتر تبلیغات اسلامی، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، حوزه‌های علمیه خواهران و جامعةالمصطفی، پیش‌بینی شده است که در ماه مبارک رمضان امسال حدود ۴۰ تا ۴۲ هزار مبلغ در سراسر کشور مورد حمایت و پشتیبانی قرار گیرند.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، اولویت اصلی تبلیغ در این ماه را گفت‌وگو و همدلی با نوجوانان و جوانان عنوان کرد و اظهار داشت: باید بپذیریم که بخشی از نسل جوان در فضای رسانه‌ای و فرهنگی ما حضور ندارند و صدای ما را نمی‌شنوند؛ بنابراین گفت‌وگوی چهره‌به‌چهره، حضور در مدارس، پارک‌ها، مراکز عمومی و حتی بهره‌گیری از فضای مجازی ضروری است.

حجت‌الاسلام روستا آزاد تصریح کرد: هر فعالیت تبلیغی در خارج از مسجد باید در نهایت به مسجد منتهی شود؛ چراکه مسجد کانون تربیت انسان مؤمن و پایگاه شکل‌گیری هویت دینی است و معیار موفقیت فعالیت‌های تبلیغی، پیوند مخاطبان با مسجد خواهد بود.

وی جهاد تبیین را نیازمند صبر، حوصله و قدرت شنیدن دانست و گفت: نباید تصور کنیم که مردم حق را نمی‌پذیرند؛ بخش قابل توجهی از مسائل با گفت‌وگوی صبورانه و همدلانه حل خواهد شد و مبلغان باید با سعه‌صدر وارد میدان شوند.

ارسال نظرات