۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۸
کد خبر: ۸۰۸۲۴۵
آیت الله علیدوست در گفت‌وگو با رسا:

تدبیر رهبری در حوادث ناامیدکننده مشکلات را حل می کرد/ نتیجه انتخاب خبرگان مورد پذیرش همگان باشد/ اجتماعات مردمی دشمن را ناامید می کند

تدبیر رهبری در حوادث ناامیدکننده مشکلات را حل می کرد/ نتیجه انتخاب خبرگان مورد پذیرش همگان باشد/ اجتماعات مردمی دشمن را ناامید می کند
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حضرت آیت الله خامنه ای را دارای سترگی و کاریزما دانست و با بیان اینکه گاهی اتفاقات ناامید کننده پیش می آمد که فقط با اشاره ایشان مشکل حل می شد، گفت: قانون اساسی ما به روشنی پیش بینی کرده است و نتیجه انتخاب خبرگان باید مورد پذیرش همه قرار گیرد.

آیت الله ابوالقاسم علیدوست عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، در خصوص شخصیت رهبر شهید انقلاب اسلامی، گفت: ایشان در واقع میراثی از تربیت و شاگردپروری مرحوم امام خمینی بودند. از وقتی ایشان به رهبری می رسند در طول این 37 سال بر ادامه راه مرحوم امام خمینی پافشاری می کنند. 

وی با اشاره به دوران طولانی زعامت حضرت آیت الله خامنه‌ای اظهار داشت: این سابقه حالت سترگی و کاریزمایی را پدید آورد. حوادثی پیش می آمد که هر انسان منصفی حس می کرد فقط وجود ایشان می تواند مؤثر باشد؛ این سخن را بدون جانبداری و مواضع سیاسی می گویم و فقط انصاف می تواند این را نشان دهد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه خاطرنشان کرد: گاهی اتفاقات ناامید کننده پیش می آمد که فقط با اشاره ایشان مشکل حل می شد. در سال 98 و حادثه گران شدن بنزین که برخی مراجع نظر خاصی داشتند و کار به سختی داشت پیش می رفت اما ایشان ورود پیدا کردند و قضیه را راحت جمع کردند. گاهی مسئله ای پیش می آید که با هزینه زیاد جمع می شود اما ایشان با هزینه کم مسائل را حل می کردند.

وی افزود: آیت الله خامنه ای با حکم حکومتی و گاهی حتی بدون نیاز به حکم حکومتی و با یک حکم ارشادی برخی مسائل را جمع می کردند. 

آیت الله علیدوست با بیان اینکه دشمن ایشان را به حسب ظاهر از ما گرفت، تصریح کرد: می توان دوگونه در واکنش رفتار کرد؛ اینکه با اختلاف افکنی این حادثه تبعات سنگینی داشته باشد اما می توان طوری رفتار کرد که دشمن ناامید شود. این روزها حضور مردم در مراسم و در مجالس و حتی اجتماعات در مراکز شهر دشمن را ناامید می کند و بسیار مهم است. شب گذشته در میدان مفید قم خود مردم بدون مراسم جمع شدند که اقدام ارزشمندی بود.

وی ادامه داد: نیروهای حزب الله خانم ها و جوانان متدین جمع شوند تا برخی که خواب آشفته برای کشور دیدند بیدار شوند زیرا بعضی ها نمی دانند که دشمن دوستشان نیست و اصلا رحم نمی کند. حضور پرشور مردم باید تبلیغ شود.

استاد برجسته حوزه علمیه قم با اشاره به انتخاب رهبر توسط مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: قانون اساسی ما سترگ بوده و به روشنی نوشته شده است و مسائل را پیش بینی کرده است؛ نتیجه انتخاب خبرگان باید مورد پذیرش قرار گیرد و پس از آن وحدت بسیار مهم است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان خاطرنشان کرد: موشک، توان نظامی و تلاش نیروها بسیار مهم است اما همه این ها به دعای مؤمنین نیاز دارد؛ دعا بهترین وسیله است. یهود انتهای مکر و حیله است و خداوند است که مکر و حیله ها را باطل می کند و لازم است که از خداوند بخواهیم یاریگر ما باشد.

ارسال نظرات