۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۳۵
کد خبر: ۸۱۳۱۳۲
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان: 

خانواده شهدا صاحبان اصلی نظام هستند

خانواده شهدا صاحبان اصلی نظام هستند
لرستان- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با بیان اینکه خانواده شهدا صاحبان اصلی نظام هستند، گفت: صبر، استقامت، ایثار و گذشت خانواده شهدا برای ما الگو است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، مهندس مصطفی آزادبخت، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان، در برنامه تلویزیونی زنده" بهار ایستادگی" ضمن گرامیداشت نام و یاد امام کبیر و امام شهید و شهدای انقلاب که با خون خود درخت انقلاب را تنومند و دشمن را وادار به عقب نشیی کردند، اظهارداشت: هیچ کلمه و جمله ای نمی‌تواند جایگاه خانواده شهدا ا را تبیین کند.

وی با اشاره به اینکه در استان لرستان وحدت و اتحاد خوبی شکل گرفته است و با محوریت آیت‌الله شاهرخی و استاندار لرستان توانستیم قدم هایی خوبی در استان برداریم، افزود: در تمام مراسم شهدا بنیاد شهید با پشتیانی مسئولان حضور مستمری دارد.

مهندس آزادبخت با بیان اینکه هدف از دیدار با خانواده شهدا گرفتن روحیه از صبر، استقامت و بردباری آنان است، ادامه داد: 

در هفته گذشته مسئولان کشوری بنیاد شهید به استان سفر داشتند تا ضمن عرض تبریک و تسلیت پیام رهبر معظم انقلاب را مستقیم به خانواده‌ شهدا برسانند.

وی خانواده شهدا را صاحبان اصلی انقلاب خواند و خطاب به خانواده شهدا گفت: خون فرزندان شما، گذشت و ایثار شما دشمن را به عقب راند.

آزادبخت با قدردانی از حضور پرشور مردم رر اجتماعات شبانه بیان‌کرد: حضور مردم در خیابان نیز همسنگ موشک های ماست و قدر این مردم را باید دانست‌.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان ادامه داد: مردم ایران با ایستادگی و حضور در صحنه دشمنان را خار و خفیف کردند و آنها را مجبور به عقب نشانی کردند، این حضور مردم پای نظام جمهوری اسلامی سبب شد دشمنان خفت و خاری خودشان را از نزدیک ببینند.

وی با اشاره به ساماندهی گلزار شهدا با مدیریت استاندار محترم، خاطرنشان‌کرد: خدمت به خانواده شهدا قطره‌ای در برابر دریاست.

مهندس آزادبخت با قدردانی از ائمه جمعه نمایندگان، فرماندهان و دیگر مسئولان شهرستان ها در همراهی برنامه دیدار با خانواده معظم شهدا گفت: در دیدارهایی که صورت گرفت، خانواده شهدا در اوج اقتدار و صبوری خواسته‌شان انتقام خون رهبر شهید انقلاب و دیگر شهدای جنگ رمضان بود.

وی با اشاره به حضور همیشگی مردم لرستان در صحنه بیان داشت: لرستانی های غیرتمند در تمام صحنه‌های انقلاب مدافع نظام و همیشه پای کار بوده و هستند و لرستان از جمله استان هایی بود که مورد حملات شدید دشمن قرار گرفت‌.

مهندس آزادبخت در ادامه بیان داشت: از همکاران در استان و شهرستان‌ها که شبانه روز پای کار بودند و همچنین صدا و سیمای مرکز استان که در برابر رسانه های دشمن نقش برجسته‌ای ایفا می‌کند قدردانی می کنیم.

ارسال نظرات