رییس مرکز آموزش های فرهنگی دفتر تبلیغات: دیدگاه رهبری در زمینه تبلیغ دیدگاهی بلند، واقعی و پردامنه است
حجت الاسلام اصغر ثنایی، رییس مرکز آموزش های فرهنگی کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: بی تردید استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی در کشور ایران از جمله مصادیق عملی و شکل یافته آموزه های اسلام ناب محمدی(ص) است، معمار بزرگ و کبیر این نظام، رشد یافته و از گل های سربلند و سر افراز بوستان حوزه علمیه شیعه بودند.
وی در ادامه افزود: بنابراین اکنون که پس از 1400 سال نظامی با هویت شیعی شکل گرفته و آرزوی ائمه هدی(ع) در این عصر برآورده شده است بر مبلغان حوزه های علمیه است که در کنار تبلیغ و ترویج معارف اسلامی به تقویت بنیان های دینی جامعه اسلامی بپردازند.
حجت الاسلام ثنایی خاطر نشان کرد: اگر چه امروز در کنار این وظیفه تأمین پشتوانه تئوریک نظام و پاسخ به شبهه های دینی در این خصوص را می توان از جمله مهمترین این موارد ارزیابی کرد.
وی یاد آور شد: همچنین حضور فضلا و اندیشمندان حوزوی در مراکز علمی و پژوهشی باعث شده تا بسیاری از همکاری ها شکل واقعی تر به خود بگیرد ولی کماکان نیازمند تقویت در این عرصه هستیم.
این پژوهشگر حوزوی دیدگاه مقام معظم رهبری در زمینه تبلیغ را دیدگاهی بلند، واقعی و پردامنه دانست و تأکید کرد: دیدگاه های رهبر معظم انقلاب اسلامی در امر تبلیغ بر گرفته از آموزهای اسلامی و با توجه به واقعیت های موجود و نیاز آینده ما بیان شده است.
وی تصریح کرد: اکنون وظیفه مراکز تبلیغی است که با حرکت دراین مسیر و هماهنگی بیشتر بتوانند در مسیری که ایشان ترسیم نمودند گام بردارند.
حجت الاسلام ثنایی بیان داشت: با وجود امکانات مناسب و وجود برنامه های متعدد تبلغی هماره عرصه تبلیغ دینی با مشکلاتی در در کشور روبرو است که با مسیر ترسیم یافته و مورد نظر از سوی ایشان فاصله دارد، اگر چه جهت کم نمودن این مشکلات اقداماتی در حال انجام است.
رییس مرکز آموزش های فرهنگی کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی ادامه داد: بنا براین تربیت مبلغان عالم، عامل و آگاه از مهمترین وظایف مراکز تبلیغی است تا بتوانند خلاء فرهنگی را که در این عرصه وجود دارد پر کنند./919/ت301/ف.