استاد دانشگاه اصفهان:
اسلام خودباوری فطری را در انسان ترویج می کند
خبرگزاری رسا ـ عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار داشت: غرب برخلاف اسلام که خودباوری فطری را مطرح می کند، به دنبال گسترش و ترویج خودباوری طبیعی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، جشنواره قرآنی حوزه مقاومت بسیج طلاب حضرت امیر المؤمنین(ع) و حوزه مقاومت بسیج طلاب امام حسین(ع) روز گذشته در مدرسه علمیه جده اصفهان برگزار شد.
حجت الاسلام علی رهبر، عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در این همایش با اشاره به جایگاه رفیع حضرت علی(ع)، گفت: قدر ناشناسی و بیبصیرتی مردم کوفه سبب شده بود آن حضرت در مجامع مختلف آن زمان به معرفی خود و ویژگیهای خود بپردازند.
وی با بیان اینکه تعاریف حضرت از خود گویای واقعیات وجودی ایشان است، اظهار داشت: حضرت علی(ع) با اعتماد بر حقانیت خود و اعتقاد به گمراهی دشمن به هدایت مردم پرداخت.
حجت الاسلام رهبر افزود: رفتار حضرت علی(ع) الگویی واقعی برای کسب خودباوری، خداشناسی و نهراسیدن از جوسازیهای دشمن است.
وی، اعتماد به حقانیت مسیر الهی و اعتقاد به گمراهی دشمن را دو مشخصه خود باوری دانست و بیان داشت: وقتی انسان به خود شناسی دست پیدا کند علاوه بر ایستادگی در برابر دشمنان الهی می تواند جهان بینی صحیح و در پرتو آن خداشناسی صحیحی داشته باشد.
عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، با متمایز دانستن خودباوری فطری از خود باوری طبیعی، اظهار داشت: روان شناسی غربی به دنبال ترویج خود باوری طبیعی و غریزی است که میان انسان و حیوان مشترک است ولی اسلام خود باوری فطری را مقدمه خودشناسی فطری و در نهایت خداشناسی می داند.
وی با بیان این که خودباوری فطری عقلانی و خود باوری طبیعی غریزی است، تصریح کرد: خود شناسی فطری انسان را در خدا فانی می کند در حالی که خود شناسی طبیعی انسان را مجزای از خدا می داند و به اومانیسم ختم می شود.
حجت الاسلام رهبر ادامه داد: خداوند بذر معرفت و عرفان را در وجود همه انسان ها کاشته است ولی داشت و برداشت محصول این بذر با انسان است.
وی با یبان این که شبهات فکری و آلودگی قلبی دو عامل دوری از خود باوری فطری است، افزود: تقوا الهی موجب می شود خداوند معلم انسان شود و اگر نور علم الهی را بر دل ما تابید، شبهات فکری هم زایل می شود./965/پ202/الف
ارسال نظرات