نهم دی به نام پیوند عاشورایی امام و امت تا ابد معروف شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام غلامرضا بهروز لک، مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، پیش ظهر امروز در نشست علمی تبیین یوم الله نهم دی با اشاره به رخداد این واقعه، آن را رقم زننده برگه زرینی در افتخارات نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: نهم دی به نام پیوند عاشورایی امام و امت تا ابد معروف شد.
مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم(ع) در این نشست علمی که در سالن اجتماعات دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار شد با اشاره به اهمیت محوریت رهبری در اندیشه اسلامی، به بررسی نقش امامت و رهبری پرداخت و گفت: یکی از زیباییهای آموزه امامت، هدایت و رشد است.
وی با بیان اینکه کسانی براساس آموزههای امامت، آگاه و کامل هستند که در محور هدایت و صلاح جامعه قرار گیرند، افزود: منزلت و جایگاه رهبری دینی به آن سبب است که از یک افق بالا مسائل را تشخیص داده و آن را در مسیر حق، محور قرار میدهد.
حجتالاسلام بهروزلک با طرح این سؤال که اگر سبیلها سُبل شود و اهدنا الصراط المستقیم تبدیل به صراطهای مستقیم شود پس چه کسی میخواهد هدایت جامعه را بر عهده گیرد، گفت: رهبر در نظام اسلامی براساس پایه نظری نظام اهل بیت(ع) همواره راهنما است.
وی با اشاره به حوادث فتنه 88 و آنچه در آن سال و دورههای پیش از گذشته بود، اظهار داشت: امام خمینی(ره) پس ازاینکه انقلاب اسلامی را بنیان نهادند در برابر فتنههای آن زمان ایستادند و پس از ایشان، مقام معظم رهبری هدایت این انقلاب را به عهده گرفتند و در برابر کوران اصلاحات که پیام دوم خرداد را در بوق و کرنا کرده بودند و غرب به حمایت از آن میپرداخت، ایستادند.
عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در کورانی که بحث جامعه مدنی، دموکراسی، آزادی و لیبرال سیاسی شکل میگیرد، مردم سالاری دینی را نقطه اصلی هدف نامیدند و مطالبات واقعی، ارزشهای انقلاب و عدالتی که در انقلاب مطرح بود را مشخص کردند و پس از آن حاکمیت ارزشهای اصولی و اصولگرایی اصلاحطلبی حاکم شد.
وی با بیان اینکه در جریان فتنه 88 فضای جنگ نرم از طریق هیمنه و سیطره تبلیغاتی رسانههای دشمن بر فضای موجود مسلط شده بود، ابراز داشت: بسیاری از دوستان در این شرایط راه را از چاه به درستی تشخیص نمیدادند و رهبر معظم انقلاب در این شرایط سخت، سبیل را حفاظت کرد.
حجتالاسلام بهروزلک خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری چند تاکتیک اساسی را در مدیریت بحران ایجاد کردند که از جمله تبیین ویژگیها و شاخصهای سبیل پیش از انتخابات و پس از آن، تاکتیک صبر ایشان و مرزگذاری و شفافسازی شرایط فتنه پس از انتخابات بود./920/پ202/ص