حجتالاسلام شهاب مرادی:
ورود طلاب به فضای مجازی و سایبری یک ضرورت است
خبرگزاری رسا ـ مدیر موسسه زندگی بهتر با بیان اینکه ورود طلاب به فضای مجازی و سایبری یک ضرورت است، گفت: در برخی از مناطق جهان مسلمانانی داریم که از اسلام چیزی نمی دانند از این رو فضای فعالیت برای طلاب و روحانیت بسیار وجود دارد فقط در این زمینه افراد باید به ابزارهای روز مسلط شوند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام شهاب مرادی، مدیر موسسه زندگی بهتر، روز گذشته در سومین همایش روحانیت و رسانه که در دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد، پیرامون تبلیغ دینی در فضای مجازی به ایراد سخن پرداخت.
منبر؛ اصلی ترین رسانه در ایران
وی منبر را اصلی ترین و قدیمی ترین رسانه در کشور عنوان کرد و اظهار داشت: با این وجود، در حال حاضر وضعیت منبر مطلوب نیست و مهم ترین آسیب را در حوزه منبر شاهد هستیم.
حجت الاسلام مرادی با بیان اینکه بعد از انقلاب قدر منبر را ندانستیم، ادامه داد: متاسفانه بعد از انقلاب انتظاری را که از منبر داشتیم بر دوش سینما و تلویزون انداختیم، در حالی که فیلم مکانیزم خود را دارد و نمی تواند همان نقش منبر را ایفا کرده و تاثیر بگذارد.
وی بر فعال کردن منبر در مجالس و مراسم مختلف تأکید کرد و یادآور شد: با وجود رسانه های بسیاری که در جهان شاهد هستیم هنوز هم منبر، تاثیری بیش از سایر ابزارها دارد به عنوان مثال در اینترنت یا هر رسانه دیگر نمی توان از مخاطب به درستی بازخورد گرفت اما در منبر این بازخورد به صورت مستقیم دریافت می شود و به واعظ کمک می کند تا بر اساس آن شیوه درست بیان مطلب را به کار برد.
منبر به تدریج دچار آسیب شده است
مدیر موسسه زندگی بهتر با تأکید بر اینکه منبر به تدریج دچار آسیب شده است، خاطر نشان کرد: متاسفانه در برخی مراسم و مجالس، منبر مقدمه ای برای حضور دو ساعته مداح است و بدتر از این هم وجود دارد یعنی برخی مجالس حتی واعظ و سخنور ندارند یعنی عملا منبر از مراسم حذف شده است.
وی با بیان اینکه همه رسانه های امروزی مهم هستند ولی هیچ کدام به اندازه منبر اهمیت ندارند، خطاب به طلاب، بیان داشت: از هر رسانه ای که می توانید به تبلیغ دین بپردازید.
حجت الاسلام مرادی بر لزوم ورود طلاب به فضای مجازی و سایبری اشاره کرد و ابراز داشت: طلاب و روحانیون ما وارد فضای اینترنت نمی شوند زیرا این فضا امنیت ندارد و به دلیل برخی ویژگی ها باعث بدنامی فرد می شود در حالی که اگر طلاب برخی مسائل مبتلابه را در فضای مجازی رعایت کنند، درگیر این بدنامی های اینترنتی نخواهند شد؛ همچنین اگر افراد کاری را برای خدا انجام دهند نباید از این موارد واهمه ای داشته باشند.
وی با بیان اینکه کشور ایران هم اکنون در یک ستیز جهانی قرار دارد، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در همین زمینه فرموده اند: «این کارزار به ضرر ما نیست بلکه به نفع ماست»، زیرا می توان با برخورداری از تمامی رسانه ها، به تبلیغ دین پرداخت.
مدیر موسسه زندگی بهتر بر ساماندهی نیروهای کشور در بحث ناتوی فرهنگی و شبیخون فرهنگی تأکید کرد و اظهار داشت: در این شرایط طلاب و حوزویان باید در یک حوزه خاص و به صورت تخصصی وارد شده و فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه ورود طلاب به فضای مجازی و سایبری یک ضرورت است، افزود: در برخی از مناطق جهان مسلمانانی داریم که از اسلام چیزی نمی دانند از این رو فضای فعالیت برای طلاب و روحانیت بسیار وجود دارد فقط در این زمینه افراد باید به ابزارهای روز مسلط شوند.
حجت الاسلام مرادی انقلاب مصر را بیانگر بیداری اسلامی در جهان عنوان کرد و گفت: آمریکا و استکبار نمی خواهد این بیداری اسلامی به جهانیان انعکاس داده شود. البته باید توجه و دقت کرد که گاهی اوقات بیان بیداری اسلامی از سوی برخی از افراد با آنچه که در حقیقت وجود دارد، متفاوت است. /934/پ202/ص
ارسال نظرات