برنده عرصه اندیشه کسی است که از ظرفیت رسانهها بهره ببرد
حجت الاسلام مجتبی فرجی، عضو گروه سیره و تاریخ موسسه دارالحدیث در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به اهمیت پژوهش در حوزه علوم اسلامی بیان داشت: پژوهش به خاطر گستردگی دامنه و گوناگونی جلوههای دانش و فرهنگ در علوم اسلامی و انسانی و با توجه به امکانات رسانه ای موجود یک نیاز ضروری است.
وی ادامه داد: امروز مسائل و مشکلات جدیدی در جهان پدید آمده است و از سوی دیگر اغواگریهای شیطان در شکل های گوناگون جلوهگر شده است این مسائل پژوهشگر اسلامی را ملزم می کند تا با قوت هر چه تمام تر، راه حل های خود را جهت حل مشکلات و سوالات مطرح شده بیان کند.
این محقق علوم اسلامی اظهار داشت: امروز کسی در عرصه فکر و اندیشه برنده میدان نبرد است که از قابلیتهای رسانه ای به شکل بهتر و کاملتری استفاده کند.
وی با تاکید بر بهرهگری از فرصت موجود و امکاناتی که در دسترس است، گفت : در حوزه پژوهش باید با هوشیاری کامل و با آگاهی به زمان و مکان و در نظر گرفتن علوم جدید همچون جامعه شناسی و روانشناسی در کمترین زمان ممکن به حل مشکلات به صورت معقول بپردازیم.
حجت الاسلام فرجی اذعان داشت: امروز نباید منتظر سوال برای انجام پژوهش بمانیم بلکه باید به جوابگویی سوالات مقدر بپردازیم.
وی ضمن تاکید بر علوم بنیادین و ساختاری بیان داشت: امروز باید بیشترین سرمایه ها به سمت پژوهش های کاربردی سوق داده شود.
این محقق علوم اسلامی با بیان اینکه نقش موسسات پژوهشی را می توان در تحصیل نیازهای جامعه کنونی جستجو کرد، گفت: در فضای کنونی که قدرت های شرقی و غربی در جهت ریشه کن کردن نداهای اسلامی و ایمانی میکوشد، موسسات پژوهشی باید با همگرایی بیشتر و در کنار هم همت خود را در جهت اعتلای اسلام به کار گیرند.
این پژوهشگر علوم اسلامی با بیان اینکه متاسفانه در عرصه پژوهش ضعف هایی وجود دارد که باید مرتفع شود، گفت: مسائلی همچون موازی کاری، عدم ژرف نگری در پژوهش و ضعف ساختاری در برنامه های کلان از آسیب های جدی عرصه پژوهش است. /909/ت302/ع