عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفت‌وگو با رسا:

فقه‌الأخلاق از جمله موضوعات مغفول در حوزه‌های علمیه است/ بزرگان حوزه نسبت به اخلاق رویکرد تبرکی دارند

خبرگزاری رسا ـ اخلاق نسبتاً یک فضای بی‌متولی و بی‌سر و سامان است. علمای ما نسبت به اخلاق بیشتر رویکرد تبرکی پیدا کرده‌اند و به همین دلیل یا نسبت به آن کاری صورت نگرفته و یا اگر گرفته در حاشیه کارهای دیگر بوده است.
۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۰
در گفت‌وگو با محقق حوزوی بررسی شد؛

شخصیت سیاسی حضرت زهرا و عبرت‌‌های آن در جامعه فعلی ما/ حتی روضه و مصیبت حضرت نیز جنبه سیاسی دارد

خبرگزاری رسا ـ سخنرانی پر شور حضرت فاطمه(س) در اجتماع مهاجر و انصار مهم‌ترین و صریح‌ترین موضع‌گیری حضرت(س) در دفاع از ولایت و امامت علی(ع) و اعتراض علیه خلیفه است. این خطبه منبع عظیمی از معارف دینی و اسلامی است که می‌توان آن را یک دوره معارف اسلامی دانست.
۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۹
سیری در یافته‌های پژوهشی نوین؛

تأثیر غنی‌سازی اسلامی ازدواج بر سازگاری زناشویی/ تعامل سالم زوجین؛ کلید فرآیند خانواده مطلوب

خبرگزاری رسا ـ پژوهش‌ها نشان می‌دهد توجه و برنامه‌ریزی در زمینه غنی‌سازی دینی و پربارسازی ازدواج حتی در برنامه‌های کوتاه‌ مدت می‌تواند مفید بوده و در نهایت موجب تقویت بنیان ازدواج و تحکیم خانواده شود.
۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰
به مناسبت ایام فاطمیه؛

خطبه فدکیه نسخه‌ای راهگشا برای مسلمانان

خبرگزاری رسا - یکی از آثار گران‌بهای معرفتی که از معصومان(ع) به جا مانده، خطبه‌ فدکیه حضرت فاطمه زهرا(س) است. این خطبه شریف پس از غصب فدک در جمع مهاجران و انصار بیان شده که دربردارنده مسائلی پیرامون توحید، نبوت، امامت، حکمت بعضی احکام الهی و... است.
۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۸
نگاهی بر کتاب «امام، اخلاق، سیاست»؛

در اسلام اخلاق زاده سیاست است/ سیره امام علی نسخه موفقیت‌آمیز هماهنگی اخلاق و سیاست

خبرگزاری رسا ـ نویسنده در پی بیان هفت آموزه اصلی انسان‌شناسی اخلاقی امام خمینی(ره) است. خود نیز اعتراف دارد که این آموزه‌ها منعبث از مبانی نظری فلسفی ـ عرفانی ـ کلامی ‌امام(ره) است. نکته‌ای که به نظر می‌رسد از آن غفلت شده، عدم بیان این مبانی نظری است. در واقع نویسنده نتایج مبانی را بیان کرده است، بدون آن‌که مقدمات را اشاره کند.
۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۸
حجت‌الاسلام ابوطالبی در نشست توحید سیاسی:

چرایی تلاش لیبرال‌ها برای اتهام زدن به جریان اصیل انقلاب/ تفاوت فاحش بین جریان اسلام ناب با جریانات سلفی

خبرگزاری رسا ـ جریان‌های «لیبرال‌ روشنفکری یا روشنفکری دینی» به شدت سعی می‌کردند تا نگاه مارکسیست یا مارکسیست اسلامی را از خودشان متفاوت دانسته و به آن‌‌ها نگاه‌های تندرو را نسبت دهند. ولی با این وجود در اوایل انقلاب نمی‌توانستند خط خود را از جریان امام راحل جدا کنند؛ چون غلبه با خط و جریان امام خمینی(ره) بود.
۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۶
بخش دوم/ مدیر مؤسسه علمی پژوهشی ابوطالب پاکستان در گفت‌وگو با رسا:

یکی از بدترین ظلم‌ها این است که جایگاه علمی رهبر معظم انقلاب را معرفی نمی‌کنیم/ تأثیر انقلاب اسلامی بر اهل سنت پاکستان

خبرگزاری رسا ـ یکی از مقصرها خود ما طلاب هستیم که در ایران درس می‌خوانیم و مقام معظم رهبری را نیز کامل می‌شناسیم، ولی در معرفی کم کاری می‌کنیم. ما باید جایگاه علمی ایشان را به طور کامل بررسی و بیان کنیم. مقام معظم رهبری آثار مختلف علمی دارند. ایشان یک حرفی می‌زنند که می‌توان برای آن یک حرف هزار کتاب نوشت. بسیاری ایشان را نمی‌شناسند.
۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۰
تاریخ نگاری انقلاب اسلامی؛

نقش محوری مردم در پیدایی و پویایی نهضت امام خمینی

خبرگزاری رسا ـ تبیین میزان مشارکت جریان‌های سیاسی، مذهبی و فکری در نهضت امام خمینی(ره) یکی از مهم‌ترین و در عین حال چالش برانگیزترین موضوعات در تاریخ نگاری انقلاب اسلامی است. چون بدون تبیین مستند و مبسوط فعالیت جریان‌های مختلف نمی‌توان به ابعاد مختلف نهضت امام(ره) و نیز به وجوه پیدا و پنهانِ رهبر نهضت پی‌برد.
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۸
پژوهشگر حوزوی در گفت‌وگو با رسا:

چرا غرب با انقلاب‌‌های دیگر کنار می‌آید ولی با انقلاب اسلامی خیر/ مبانی و بسترهای تمدنی انقلاب اسلامی

خبرگزاری رسا ـ چرا آمریکایی‌ها با روس‌ها، چینی‌ها و کره‌ شمالی به شکلی کنار می‌آیند، ولی با ما کنار نمی‌آیند؟ با عربستان کنار می‌آیند ولی با ما کنار نمی‌آیند؟! چون در همه این نزاع‌هایی که کشورهای دیگر با آمریکا دارند، هیچ‌کدام خاستگاه تمدنی ندارد. آن‌ها حاضرند در زمین غرب بازی کنند، ولی سهم بیشتری می‌خواهند؛ یعنی پایگاه گفتمان تمدنی این‌ها یکی است.
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۷
نماینده سابق جامعه المصطفی در هند در گفت‌وگو با رسا:

ایران باید برنامه کلان و جامعی برای مسلمانان و شیعیان شبه قاره داشته باشد/ جریان شناسی فکری شیعیان هند

خبرگزاری رسا ـ باید یک برنامه جامعی برای شبه قاره طراحی شود. برنامه‌های کنونی برنامه‌های بخشی است و نگاه خرد دارد نه کلان. باید یک طراحی کلانی درباره شبه قاره و شیعیان آن‌جا داشته باشیم؛ چون یک پتانسیل بسیار زیادی در این سرزمین قرار داد.
۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۶
عناوین کل اخبار