حجتالاسلام جلالی همزمان با سومین سالگرد ارتحال حضرت آیتالله مصباح خاطراتی شنیده نشده از واکنش های ایشان در قبال توهین ها، اتهام ها و هتاکی ها بیان و تاکید کرد که علامه مصباح درد و غیرت دینی داشت و در مسیر دفاع از دین و ولایت همه هزینه ها را به جان می خرید.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه ترویج افکار آیتالله مصباح یزدی(ره) را ضروری دانست و تأکید کرد: بسیاری از کتابهای این علامه بزرگوار باید به کتاب درسی تبدیل شود.
رئیس جمهور دفاع عقلانی و منطقی از عقاید و باورهای اسلامی را کلان پروژه فکری آیتالله مصباح یزدی دانست و تصریح کرد: دفاع منطقی و عقلانی از باورهای دینی و مقابله با انحرافات فکری و عقیدتی نکته محوری است که باید مورد توجه همه صاحبان اندیشه و خرد باشد.
مازندران - امام جمعه بابل گفت: علامه مصباح یزدی در بیان حق، دفاع از دین و صحنه های مختلف انقلاب اسلامی ذره ای به دنبال منفعت خود نبود و حتی از آبروی خود نیز می گذشت.
مراسم گرامیداشت چهلمین روز ارتحال آیت الله مصباح یزدی از سوی دفتر مقام معظم رهبری و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با سخنرانی آیت الله حسینی بوشهری در قم برگزار شد.
هماندیشی علمی علامه مصباح یزدی و فلسفه دین با همکاری قطب علمی فلسفه دین، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه و با همکاری نهادهای علمی و فرهنگی کشور برگزار میشود.
مازندران - مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران، انقلاب اسلامی را احیاء جایگاه زن در جامعه دانست و گفت: امروز به برکت نظام اسلامی کرامت و جایگاه والای بانوان حفظ و تقویت شد.
حجت الاسلام والمسلمین مصباح یزدی گفت: علامه مصباح در مقابل خوانش های لیبرالیستی از دین تحت نام اصلاح طلبی و اعتدال گرایی ایستاد و ریشه های منحرف آن ها را بر ملا کرد.
حجت الاسلام ابوترابی گفت: ایشان با توهین ها عقب نمی نشستند بلکه تلاش ایشان برای پاسخ و روشنگری طرف مقابل را مجاب می کرد تا در مقابل منطق ایشان عقب نشینی کند.
حجت الاسلام شبان نیا گفت: در منظومه فکری، آثار و عمل علامه مصباح یزدی یک نقطه ثقل وجود دارد و آن باور به توحید است و هر جای زندگی ایشان رنگی از توحید مشاهده می شود.
رییس دانشگاه باقرالعلوم(ع) گفت: برای علامه مصباح ملاک دین بود و برای اینکه دین خدا تبیلغ شود، از هجمه ها نهراسیدند و از هر چه داشتند برای دین مایه گذاشتند.
خبرگزاری رسا با راهاندازی پویشی در پاسداشت اندیشه، منش و روش علامه مصباح تلاش دارد با گردآوری خاطرات و سخنان افراد درباره این عالم ربانی منش و روش ایشان را منعکس کند.
گرچه علامه مصباح در تمام عمر شریف خود هرگز برای رفع اتهاماتی که علیهاش بیان میشد، اقدام نکرد ولی وظیفه اهالی رسانههای دینی و انقلابی حمایت شایسته از ایشان خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی نژاد گفت: علامه کادرسازی را از مؤسسه باقر العلوم (ع) آغاز کرد و این در حالی است که یکی از کار های مهم و ضروری برای نظام و انقلاب کادرسازی است.
نایب رییس جامعه مدرسین به تشریح ضوابط کشف و شهود از منظر علامه مصباح یزدی پرداخت و گفت: امروز همگان به ویژه طلاب و فضلا باید مراقب راهزنان معرفت و طریقت توحیدی باشند.
سلسله یادداشتهای «درسهایی که باید از علامه مصباح آموخت»؛
استاد مؤسسه امام خمینی(ره) با بیان اینکه آیتالله مصباح یک فرد نبود؛ بلکه عقبه تئوریک نظام بود، گفت: دشمنان با ترور شخصیت و دانش و اندیشه او میخواهند شخصیت و علم و اندیشه انقلاب را ترور کنند.
کوردلان با استفاده از تجربه ترور ناموفق اندیشه شهید مطهری، این بار با گلولههای تهمت و توهین، خشاب رسانه را پر کرده و ذهن مخاطب را هدف گرفتند تا شخصیت علامه را ترور کنند.
مراسم نکوداشت علامه مصباح یزدی که در مدرسه امام خمینی (ره) با سخنرانی آیت الله رمضانی دبیر مجمع جهانی اهلبیت (علیهم السلام)، آیت الله رجبی و حجت الاسلام والمسلمین عباسی رئیس جامعة المصطفی العالمیه در سالن قدس مجتمع آموزشی امام خمینی (ره) برگزار شد.
دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت: علامه مصباح انسانی تکلیف گرا بود و بدون مسامحه در میدان تکلیف حاضر میشد و به وظیفه خود عمل می کرد و از سردمداران مقابله با انحراف بود.
رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با بیان اینکه آیت الله مصباح همواره برای رفع نیاز ایتام آل محمد(ص) تلاش می کرد، گفت: ایشان در فریادها و خروش هایش همچنان زنده است.
گزارشی از دلنوشتههای ارسالی مخاطبان رسا در فراق عمار انقلاب؛
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: شخصیت آیت الله مصباح، برای جامعه، حوزه و حتی اگر کسانی با مشی سیاسی و برخی موضع گیری های ایشان هم مخالف باشند، درس آموز است.
عضو هیات رئیسه جامعه مدرسین با اشاره به غیرت دینی آیت الله مصباح، گفت: قلب علامه مصباح از اقدامات جریانات گمراه کننده به درد می آمد؛ او تمام عمر خود را صرف دین خدا کرد.
کرمانشاه- عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام (ره) گفت: اگر در بحث وحی و نبوت علامه مطهری را فیلسوف فطرت عنوان کنیم، در این مساله، آیت الله مصباح یزدی فسوف کمال بود.
اخیراً آیت الله صدیقی در برنامهای تلویزیونی به کرامتی از علامه مصباح در هنگام غسل دادن اشاره کرد، این نقل موجب شده تا برخی آن را نپذیرند و زبان به تمسخر باز کنند.
مراسم یاد بود آیت الله مصباح یزدی با سخنرانی حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در مؤسسه پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد.
مراسم بزرگداشت آیت الله مصباح یزدی با حضور و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز و جمعی از طلاب و روحانیون و نمایندگان مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی الکاظم (شاهچراغ) (ع) در شیراز برگزار شد. در حاشیه این مراسم به مناسبت گرامیداشت اولین سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و چهلمین روز شهادت دانشمند هستهای شهید محسن فخری زاده، آئین هنری بداهه نگاری مشق سلیمانی با حضور هنرمندان هنرهای تجسمی استان برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین آقا تهرانی گفت: علامه قبل و بعد از انقلاب یک تنه در مقابل جریان مارکسیسم و جریان غربگرا ایستاد و آماج حملات متعدد بود و به حق شهید تهمت است.
حجت الاسلام والمسلمین رفعتی آیتالله مصباح را از بنیانگذاران نهضت اسلامی سازی علوم انسانی برشمرد و گفت: علامه مصباح، گامهای بلندی در اسلامیسازی علوم انسانی برداشت.
حجت الاسلام والمسلمین سقای بی ریا گفت: پاسخ به این اتهامات و یاو گویی ها همین تشییع جنازه با شکوهی است که مردم با حضور خود آفریدند و در تهران، مشهد و قم به صحنه آمدند.
در طول سالیانی که کمتر عالمی تکلیف خود را ورود صریحانه به کف میدان مبارزه با غربزدگان و پنجه افکندن با روشنفکرنماها می دید علامه مصباح یزدی وارد عرصه شد.