۲۰ آذر ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۴
کد خبر: ۱۱۸۵۹۸

چند خبر کوتاه از خراسان رضوی

خبرگزاری رسا ـ امضای تفاهم نامه مذهبی و فرهنگی با بیش از 280 میلیون تومان اعتبار میان آموزش و پرورش و تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و عملیاتی شدن برنامه های فرهنگی تبلیغات اسلامی در مدارس خراسان رضوی بخشی از اخبار کوتاه خراسان رضوی به شمار می آید.
خبرگزاري رسا
به گزارش خبرگزاری رسا در مشهد، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی صبح امروز در مراسم امضای تفاهم نامه فرهنگی و دینی میان آموزش و پرورش و تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: آموزش و پرورش نیازمند محتوای غنی فرهنگی و دینی است تا مطالب اعتقادی و معنوی در میان دانش آموزان افزایش یابد.

محمد تقی فخریان با بیان اینکه آموزش و پرورش یک شبکه گسترده به لحاظ داشتن نیروی انسانی است اظهار کرد: این شبکه نیازمند منبعی است تا در زمینه محتوای غنی فرهنگی و دینی به حیات خود ادامه دهد.
وی افزود: خراسان رضوی دارای 1 میلیون و 100 هزار دانش آموز، 90 هزار همکار فرهنگی و 10 هزار مدرسه است که این شبکه وسیع تعلیمی و تربیتی برای ارتقاء محتوای دینی و فرهنگی خود نیازمند همکاری تمامی سازمان ها و دستگاه ها است.

وی ادامه داد: در این میان نقش معلمان نیز در القاء مفاهیم دینی و معنوی قابل توجه است و آنان می توانند با تاثیرگذاری بیشتر فرهنگ دینی را به نسل های آینده انتقال داده و نقش مهمی را ایفا کنند.
وی با بیان اینکه هر مدیریتی نیازمند نهادهای مردمی است عنوان کرد: تبلیغات اسلامی از سازمان های مردمی است که در ارائه مفاهیم ارزشی و دینی همواره نقش آفرینی کرده است.

فخریان به تفاهم نامه آموزش و پرورش با تبلیغات اسلامی اشاره داشت و افزود: تا پیش از امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش با تبلیغات اسلامی خراسان رضوی میان دستگاه های مختلف به منظور کمک در راستای تعلیم و تربیت دانش آموزان بیگانگی بود اما امروز با اقدام تبلیغات اسلامی می توان گفت که این بیگانگی در حال از بین رفتن است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: باید نگاه ما به مولفه های دینی معطوف شود و از ظرفیت های معنوی جهت آموزش دانش آموزان بهره های لازم را ببریم.
فخریان با اشاره به اینکه بخش عمده ای از کتب درسی ترجمه شده است ادامه داد: در تمام سال هایی که گذشت دانش آموزان به جای اینکه مفاهیم ارزشی و دینی خود را فراگیرند از روی کتب ترجمه شده مبانی و اصول کشورهای دیگر را فرا گرفتند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تاکید کرد: امیدواریم روزی شاهد فراگیری آموزه های دینی و مفاهیم ارزشی خویش در میان دانش آموزان باشیم.

وی با بیان اینکه مفاهیم تربیتی باید در جلسات غیر رسمی برای دانش آموزان بیان شود گفت: جلسات اگر به شکل غیر رسمی برگزار شود بی تردید موثرتر است و دانش آموز راحت تر مبانی اعتقادی را درک می کند.
فخریان با اشاره به این مطلب که مدارس باید سنگرهای مقابله با جنگ نرم باشند افزود: دشمنان نظام اسلامی امروز با برقراری جنگ نرم نوک پیکان خویش را به سمت مدارس نشانه گرفته اند بنابراین ما برای مقابله با این شبیخون فرهنگی نیازمند پشتیبانی و حمایت بیشتر در حوزه دینی و تبلیغی هستیم.

وی ادامه داد: بی تردید امضای تفاهم نامه تبلیغات اسلامی با آموزش و پرورش گامی موثر در راستای القای آموزه های دینی به دانش آموزان است.

برنامه های فرهنگی تبلیغات اسلامی در مدارس خراسان رضوی عملیاتی شد 

حجت الاسلام محمود مرویان حسینی صبح یکشنبه در نشستی مشترک با مسوولان آموزش و پرورش استان برای امضا تفاهم نامه‌ای در راستای ارتقاء و گسترش آموزهای دینی و فرهنگی در مدارس استان در سال جاری اظهارکرد: سال گذشته 12 تفاهم نامه با آموزش و پرورش در زمینه فعالیت های فرهنگی و معنوی امضا شده است.

وی افزود: این تفاهم نامه ها بیش از 200 میلیون تومان هزینه در برداشت که بیش از 90 درصد این تفاهم نامه ها در آموزش و پرورش اجرا و عملیاتی شد.

وی تاکید کرد: آموزش و پرورش مهم ترین پایگاه فرهنگی نظام اسلامی است که همواره از اندیشه و فرهنگ دانش آموزان و نسل های جدید محافظت و مراقبت می کند.
وی با اشاره به این مطلب که با توجه به منویات مقام معظم رهبری و امام راحل دستگاه هایی که در عرصه فرهنگ دینی تلاش می کنند باید در زمینه تربیت معنوی نقش موثری را ایفا کنند تصریح کرد: امروزه که جنگ نرم دشمنان نظام اسلامی فرهنگ و سبک زندگی نسل جدید و دانش آموز را مورد هدف قرار داده است باید با کمک و همکاری فعالان آموزشی و پرورشی از این نسل پاسبانی شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی بیان داشت: امروز بیگانگان و معاندان با نظام تلاش دارند تا با برنامه ریزی افکار مسموم خویش را به آیندگان جامعه القاء کرده و آنان را از شکل صحیح زندگی منحرف کنند.
وی افزود: در همین راستا تبلیغات اسلامی استان تصمیم گرفت تا با امضای تفاهم نامه با آموزش و پرورش در جهت تعلیم و تربیت سرمایه های فکری و نو آموزان عرصه ی دانش گام مثبتی را بر داشته و به این سازمان کمک و یاری رساند.

حجت الاسلام مرویان با بیان اینکه معلمین دارای نقش مهمی در مباحث تعلیم و تربیتی دارند ادامه داد: معلمین همواره با شبهه زدایی و ارائه فرهنگ ناب اسلامی آموزه های صحیح دینی و معنوی را به آیندگان جامعه انتقال می دهند.
وی تاکید کرد: بیشترین تاثیرگذاری ها از کلاس درس و به وسیله معلم به جامعه منتقل می شود و زبان معلم برترین وسیله برای آموزش مبانی تربیتی و فرهنگی است.

وی ادامه داد: سال گذشته شاخصه های موفقیت آمیزی را در عرصه امضای تفاهم نامه ها کسب کرده ایم و اعتباراتی که در این راستا توسط تبلیغات اسلامی هزینه شده جزء وظایف و اهداف این اداره کل است.
وی افزود: امیدواریم این تفاهم نامه با همکاری آموزش و پرورش به شکل کارشناسی شده و با برنامه ریزی دقیق در مدارس و فضاهای آموزشی اجرا شود.

وی با اشاره به رویکردهایی که در این تفاهم نامه دنبال می شود اظهار کرد: القاء ماندگاری فعالیت های فرهنگی با زبان معلم دلسوز به دانش آموزان، نگاه کارشناسی به حوزه تربیت دینی، تقویت زیر ساخت های نیروی انسانی کار آمد، توجه به سیاست اصولی و انسجام اسلامی، بیان هویت ملی به دانش آموز بخشی از رویکردهایی است که در این تفاهم نامه دنبال می شود.

حجت الاسلام مرویان حسینی افزود: ارتباط با بدنه های موثر و فعالی مانند معلم و خانواده، توجه به مسئله جنگ نرم دشمنان، الگوی موفق به منظور انجام فعالیت های فرهنگی و بین دستگاهی و مراقبت از آسیب های پیش رو بخشی دیگر از رویکردهای این تفاهم نامه را در بر می گیرد.

وی در خصوص این تفاهم نامه ها بیان کرد: اجرای گفتمان دینی در مدارس، برگزاری برنامه های فرهنگی در مدارس شبانه روزی و تیزهوشان، برگزاری کلاس های آشنایی با فرق و مذاهب مختلف، اجرای کارگاه و نمایشگاه عفاف و حجاب، ارتقاء کیفی نماز در مدارس، تامین امامان جماعت مدارس، و تربیت کمک مربی نحله های انحرافی از تفاهم نامه های به امضا رسیده تبلیغات اسلامی با آموزش و پرورش است.

خدمت به زائران امام رضا مصداق عمل صالح است

‌رضا عبدالملکی با اشاره به آغاز به کار بانک اطلاعات شهری مشهد و حومه افزود: فعالیت مرجعی که بتواند تمامی مجاوران و زائران را در خصوص نیازمندی های آنان راهنمایی کند در پایتخت معنوی ایران ضروری است.

وی اظهارداشت: بانک اطلاعات شهری نه برای شهر بلکه برای تمامی زائران مورد نیاز است تا اطلاعاتی را در خصوص شهر مشهد و نیازهای زائران در اختیار آنها قرار دهد.
این مقام مسوول با اشاره به جمعیت ساکن و پذیرایی بیش از 25 میلیون زائر تصریح کرد: این کلانشهر نیازمند مرجعی دقیق برای اطلاع رسانی جامع به مجاورین و زائران بارگاه منور رضوی است از این رو فعالیت بانک اطلاعات شهری مشهد در این کلانشهر امری ضروری است.

عبدالملکی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که خدمت به مشهد خدمت به کشور است ابراز داشت: این فرمایش مبتنی بر احادیث ما است به طوری که تمامی علمای شیعه نسبت به این موضوع تاکید داشته اند که طبق این موضوع می توان گفت مصداق عمل صالح، خدمت به زائران بارگاه منور رضوی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: باید کوشیم محیط مناسب تری را برای آرامش زائران فراهم کنیم.

وی با بیان این مطلب که خدمات بانک اطلاعات شهری مشهد و حومه به سه روش کتاب، سی دی و سایت به مجاوران و زائران ارائه می شود خاطر نشان ساخت: هر فردی برای رفع نیازمندی های روزانه خود نیازمند مرجعی کامل برای دسترسی آسان به سایر حوزه ها است که با استفاده از خدمات نرم افزاری بانک اطلاعات شهری می تواند به طور بهینه از خدمات بهره مند می شوند./930/د101/س
ارسال نظرات