کمکاری حوزه علمیه در مقابله با عرفانهای نوظهور مشهود است
حجت الاسلام مختار مسعودنیا، مدیر استانی حوزه های علمیه خواهران آذربایجان شرقی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز نسبت به گسترش فعالیت فرق ضاله و عرفانهای نوظهور در منطقه آذربایجان هشدار داد و اظهار داشت: با اینکه کارهای بزرگی برای تبلیغ مبانی به حق شیعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی صورت گرفته؛ اما متاسفانه برای پاسخگویی به شبهات به روز دشمنان به ویژه تبیین هرفان ناب اسلامی کم کاری صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر شاهد گسترش برخی جلسات فرق ضاله و عرفانی در منطقه آذربایجان هستیم، گفت: تنها یکی از جریان های منحرف در ماههای گذشته بیش از چهار هزار مرید برای خود یافته که این نشان از خیز بزرگ دشمن برای انحراف در اعتقادات اصیل شیعی است.
مدیر استانی حوزههای علمیه خواهران آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: منطقه آذربایجان به ویژه تبریز از دیرباز به ارادتمندی و ابراز محبت به مکتب اهل بیت عصمت و طهارت شهرت داشته، باید دانست که فعالیت گروههای مختلف فرق ضاله در این منطقه کاملا برنامهریزی شده و هدفمند است.
حجت الاسلام مسعودنیا خواستار توجه جدی متولیان حوزوی نسبت به تربیت طلاب آگاه به زمان و پاسخگو به شبهات روز، برای مقابله با توطئههای دشمنان شد و افزود: دشمنان امروز با ابراز دین و عرفان به جنگ با دین و عرفان حقیقی و مکتب اسلام ناب محمدی آمده است، هرگونه غفلت در شرایط فعلی غیرقابل جبران خواهد بود.
مدیر استانی حوزههای علمیه خواهران آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه امروز بیشترین هجمه فرهنگی، تبلیغی و رسانهای غرب متوجه جامعه بانوان است، خاطرنشان کرد: متاسفانه ترویج برخی جلسات و کلاس های عرفان کاذب در مجالس بانوان که در تبریز نیز شاهد آن هستیم، نشان از کمکاری حوزه در مقابله با جریان های منحرف دارد، از این رو مدارس علمیه خواهران بایستی در تربیت طلاب برای پاسخگویی به شبهات آحاد جامعه همت مضاعفی داشته باشند.
وی ادامه داد: فعالیت های تبلیغی جریانهای انحرافی و عرفانهای کاذب در داخل کشور با هدایت بهائیت و وهابیت صورت می گیرد، وهابیت با نقات دوستانه و چهره ای موجه در مجالس مذهبی بانوان نفوذ کرده و مباحثی از جمله شفاعت و توسل به ائمه اطهار(ع) را زیرسؤال می برد.
حجت الاسلام مسعودنیا با تاکید بر پاسخگویی جامعه حوزوی به نیاز معنوی جوانان افزود: تقویت مبانی اعتقادی و ایجاد زمینه تعالی معنوی طلاب، تربیت محققان حوزوی در عرصه علوم انسانی، ایجاد توان تدریس در مقاطع و سطوح مختلف، شناسایی استعدادهای برتر و تقویت توان تبلیغی طلاب از مهمترین وظایف مدارس علمیه خواهران است.
وی تربیت نیروهای مخلص، متخصص و متدین در حوزههای علمیه را از مطالبات مهم رهبری دانست و گفت: همانگونه که معظم له فرمودند؛ هدف اصلی دشمنان از شبهه افکنی در جامعه مخدوش کردن مبانی نظام اسلامی است، از این رو نیازمند اقدام جدی فضلا و علمای حوزه برای طرف کردن غبار شبهه ها در حوزه های علمیه هستیم./935/ت302/س