۲۵ آبان ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۴
کد خبر: ۱۴۶۹۸۸
آیت‌الله سبحانی:

قرآن عامل قدرت ممالک اسلامی است/علامه طباطبایی موسوعه ای جامع از علوم بود

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت‌الله سبحانی خدمت به قرآن را وظیفه‌ای همگانی دانست و گفت: امروز قرآن از نقاط قوت ممالک اسلامی است و دشمنان برای تضعیف آن برنامه ریزی می‌کنند؛ اگر روزی قرآن را از ما بگیرند شکست خواهیم خورد.
افتتاحيه دارالقرآن علامه طباطبايي در قم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید پیش از ظهر امروز در آیین افتتاحیه دارالقرآن علامه طباطبایی، علامه طباطبایی را موسوعه‌‌ای جامع از علوم توصیف کرد و گفت: ایشان در تفسیر، ادبیات، فلسفه و کلام صاحب نظر بود و در منظومه و ریاضیات نیز اطلاعات جامعی داشت.
 
این مرجع تقلید با اشاره به بی نهایتی جهان و اراده خداوند، ابراز کرد: بشر با وجود علم و دانش و تلاش‌های فراوان هنوز نتوانسته است پی به حقانیت هستی ببرد و مسائل فراوانی را درک نکرده است.
 
حضرت آیت‌الله سبحانی با بیان این‌که قرآن عامل پایه ریزی دیگر علوم است، اظهار داشت: با وجود گذشت 14 قرن از نوشتن تفاسیر گوناگون درباره قرآن، بازهم بسیاری از نکات قرآن برای بشریت روشن نشده است.
وی بر ضرورت توجه بیش از پیش حوزه‌های علمیه به بحث قرآن و تفسیر تأکید کرد و گفت: بعد از انقلاب اسلامی ایران به قرآن توجه بیشتری شده و امروز حافظان فراوانی در کشور وجود دارند اما هنوز جای کار فراوان است.
 
این مرجع تقلید ادامه داد: علمای گذشته پانصد آیه از قرآن را آیات الاحکام می‌دانستند اما امروز محققان می‌گویند اگر با دقت به آیات نگاه کنیم بیشتر آنها در بردارنده مسائل فقهی هستند.
 
حضرت آیت‌الله سبحانی خدمت به قرآن را وظیفه‌ای همگانی دانست و گفت: امروز قرآن از نقاط قوت ممالک اسلامی است و دشمنان برای تضعیف آن برنامه ریزی می‌کنند؛ اگر روزی قرآن را از ما بگیرند شکست خواهیم خورد.
 
وی ادامه داد: متأسفانه امروز در بسیاری از کشورهای اسلامی از سوی دشمنان اقداماتی  صورت می‌گیرد تا قرآن در میان جوانان کمتر مورد توجه قرار گیرد.
 
این مرجع تقلید قرآن را معجزه‌ای ماندگار خواند و افزود: اسلام دین جاودانه است و باید معجزه‌ای جاودانه داشته باشد؛ دین حضرت موسی(ع) موقت بود از این رو معجزه ایشان نیز موقت بود.
 
حضرت آیت‌الله سبحانی در پایان از همه کسانی که در تأسیس دارالقرآن علامه طباطبایی تلاش کردند تشکر کرد و افزود: علامه طباطبایی بخش عمده‌ای از تفسیر المیزان را در این خانه نوشتند و این مکان می‌تواند به ترویج فرهنگ قرآنی کمک کند./927/پ202/ج
ارسال نظرات