۱۶ آذر ۱۳۹۱ - ۲۰:۴۹
کد خبر: ۱۴۹۰۰۳
در مسجد اعظم قم؛

هشتمین سالگرد ارتحال آیت‌الله سعادت‌پرور برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ هشتمین مراسم سالگرد ارتحال آیت‌الله سعادت‌پرور با حضور طلاب و علمای حوزه‌ علمیه برگزار شد.
مراسم سالگرد در مسجد اعظم قم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم بزرگداشت هشتمین سالگرد ارتحال آیت‌الله سعادت‌پرور، معروف به «پهلوانی تهرانی» پنج‌شنبه، شانزدهم آذر‌ماه پس از نماز مغرب و عشا در مسجد اعظم قم برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در این مراسم که با حضور آیت‌الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید، آیت‌الله ابراهیم امینی، امام جمعه قم، آیت‌الله سید محمدجواد بروجردی همراه بود پس از قرائت آیاتی از قرآن کریم، پیام مقام معظم رهبری نیز قرائت شد.

 همچینین در این مراسم که با حضور استادان، فضلا و طلاب حوزه علمیه برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران به ایراد سخن پرداخت.

حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی سخنران مراسم در سخنانی گفت: آیت‌الله سعادت پرور، عالمی واراسته، خودساخته، متواضع، پیروز بر نفس، سرمایه‌دار در فقر الهی و پهلوان در بندگی بود.

وی در پایان اضافه کرد: آیت‌الله سعادت‌پرور می‌گفت «انقلاب ما انقلاب امام حسین(ع) است و خداوند مقدر کرده تا مردم را به واسطه امام حسین(ع) نجات دهد» و چون مردم ما به امام حسین(ع) رو آورده و امام خمینی(ره) پرچم انقلاب را در سایه پرچم امام حسین(ع) قرار داد سبب شد تا انقلاب ما از طوفان‌های مختلف عبور کند.

شایان ذکر است، آیت‏الله علی سعادت‏پرور، در سال 1305 هجری شمسی در تهران متولد شد، خانواده مذهبی و سرشت روحانی وی را در نوجوانی به حلقه درس مرحوم شیخ محمد زاهد وارد کرد و در اوائل جوانی بهره‏‌های اخلاقی و معنوی وافری برد، سپس از محضر مرحوم آیت‏الله حاج شیخ علی‏اکبر برهان دروس مقدماتی حوزه را فراگرفت و راهی شهر مقدس قم شد و در محضر اساتید بزرگی چون مرحوم آیت‏الله سلطانی و مرحوم آیت‏الله‏ العظمی مرعشی نجفی، مکاسب و کفایه را خواند و سپس در درس خارج مرحوم حضرت آیت‏الله‏ بروجردی و حضرت امام خمینی(ره) حاضر شد و تا مرحله اجتهاد پیش رفت.

 از آنجا که وی به مباحث اخلاقی، عرفانی و طی مراحل سیر و سلوک علاقه فراوانی داشت، مدت 40سال در محضر علامه طباطبایی حضور یافت.

مجموعه نفیس و گرانقدر شرح غزلیات حافظ باعنوان «جمال آفتاب» که به‏ عنوان کتاب برگزیده سال تاکنون چندین نوبت به‏ چاپ رسیده است، قرآن و فطرت ، جلوه نور، فروغ‌شهادت، سورالاسراء، معارف ادعیه، راز دل و پاسداران حریم عشق آثار قلمی به‏ یادگار مانده ازمرحوم آیت‌الله سعادت پرور هستند.

وی روز پنج‌شنبه دوازدهم شوال 1425 برابر با پنجم مرداد 1383 در گذشت و پیکرش پس از اقامه نماز به امامت حضرت آیت‌الله بهجت در حرم مطهر حضرت معصومه(س)در نزدیکی مرقد مرحوم علامه طباطبایی به خاک سپرده شد./993/پ203/پ

ارسال نظرات